Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Star Performer Banden

Star Performer

Star Performer banden, budgetbanden die presteren

Er zijn veel mensen die nog altijd denken dat budgetbanden kwalitatief sterk ondergeschikt zijn aan de topmerken. Star Performer banden hebben ervoor gezorgd dat dit niet meer in alle gevallen opgaat. De nieuwe samenstelling van het rubber zorgt er samen met het innovatieve profiel voor dat de banden sterk uit de meeste testen komen. De aantrekkelijke prijzen maken het een aantrekkelijke band, maar het opvallende aan deze banden is vooral de prestatie bij de gemiddelde test. Dit geldt zeker voor de zomerbanden die goede prestaties laten zien op nat wegdek, en dat past goed bij de Nederlandse zomers.

Star_Performer_lifetime_warranty

Star Performer banden met extra garantie

Het wordt nog veel makkelijker om deze budgetbanden te proberen om zelf te zien hoe ze presteren. Je krijgt namelijk extra garantie bij aankoop van de banden. Ontstaat er schade aan de band buiten jouw schuld om en heb je meer dan 6 millimeter profiel, dan krijg je volledig gratis nieuwe Star Performer banden van ons. Is het profiel tussen de 5 en 6 millimeter, dan krijg je 80% korting op nieuwe banden. Bij 3 tot 5 millimeter krijg je 60% op nieuwe banden van Star Performer. Is het profiel meer dan 1.6 millimeter, maar minder dan 3 millimeter, dan trekken we 40% van de prijs af wanneer je nieuwe banden van dit merk bij ons bestelt. Daarnaast heeft autobandenmarkt.nl altijd montagepartners bij jou in de buurt die de banden direct op alle auto’s kunnen plaatsen, zodat je direct verder kunt met wat echt belangrijk is voor jou.

Star Performer

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave