Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Star Performer SPTV Banden

Star Performer SPTV banden, budgetbanden met kwaliteit

De tijd dat budgetbanden slechtere banden waren, is voorbij. De Star Performer banden uit Azië zijn de banden die in de categorie van budgetbanden liggen qua prijs, maar er is veel onderzoek gedaan naar de beste samenstelling en het beste profiel. De Star Performer SPTV banden zijn hier een goed voorbeeld van. De samenstelling van het rubber is geschikt voor lagere temperaturen, de banden zullen niet vervormen. Daarnaast zorgt het agressieve profiel ervoor dat er zelfs in de sneeuw grip is. Het grove profiel zorgt wel voor een geluidsniveau van 76 dB, maar dit is nog steeds netjes voor budgetbanden die daarnaast een B-klassering hebben voor het rijden op nat wegdek. Ook de E-klassering voor het brandstofverbruik is zeker een punt dat opgemerkt moet worden.

Star Performer SPTVStar_Performer_lifetime_warranty

Star Performer SPTV banden direct online bestellen

Het proberen van budgetbanden kan zeker de moeite waard zijn wanneer de testen goede resultaten geven en de prijs het interessant maakt. Maar de Star Performer SPTV banden zijn nog veel interessanter met een bredere garantie. Gaat de band kapot en heeft dit te maken met de band en niet het gebruik of de montage door een bedrijf dat niet bij ons aangesloten is? Dan wordt er naar het profiel gekeken. Bij 1.6 tot 3 millimeter krijg je 40% korting op een volgende bestelling van Star Performer. Bij 3 tot 5 millimeter gaat er 60% van de prijs af en bij 5 tot 6 millimeter halen we 80% van de prijs af. Zijn de banden zo goed als nieuw en heb je meer dan 6 millimeter profiel over, dan geven we je graag gratis nieuwe Star Performer banden. Daarnaast vind je bij autobandenmarkt.nl altijd aantrekkelijke prijzen voor alle banden en korte levertijden, zodat je direct van jouw aankoop kunt profiteren.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave