Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Starco Banden

Starco

Starco banden: voor zware voertuigen

Starco is een Belgisch bandenmerk. Het merk is gespecialiseerd in banden voor landbouwvoertuigen, aanhangers, caravans en industriële voertuigen. We gaan hier verder in op Starco banden voor caravans en aanhangers. Veel mensen rijden niet elke dag met hun caravan of aanhanger. Meestal worden deze gebruikt in de zomerperiode en gaat het daarna voor een half jaar in de stalling. De banden worden vaak maar op één punt belast en dat komt het draagvermogen van de band niet ten goede. Ze slijten daarom sneller dan gewone autobanden. En dat is een ander soort slijtage dan je misschien denkt. Ze zijn niet versleten omdat ze te weinig profiel hebben maar omdat de banden droogtescheurtjes hebben. Vaak is de levensduur van zulke banden rond de zeven jaar. Wanneer je nieuwe Starco banden gaat aanschaffen, let dan op het draagvermogen van de band. Dit geeft aan in hoeverre de band belast mag worden. Het is altijd handiger om een band met een groter draagvermogen aan te schaffen omdat je de caravan of aanhanger ook nog belast met spullen. Hiernaast is het laadvermogen van de band belangrijk, deze moet kloppen met de totale asdruk van de caravan of aanhanger. Bij het draagvermogen van de band hoort een maximale snelheid. Je mag er meestal maar rond de 100 km/u mee rijden. Dat maakt niet veel uit want in veel landen mag je maximaal 80 km/u met een caravan of aanhanger.

Allerlei soorten Starco banden vind je op autobandenmarkt.nl. De banden worden bij bestelling van twee of meer gratis geleverd.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave