Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Starmaxx Banden

Starmaxx

Starmaxx-banden – veilig, betaalbaar en betrouwbaar

Het merk Starmaxx wordt beheerd door Petlas Tire Industry and Trade, een Turks bedrijf dat werd opgericht in 1976, hoofdzakelijk voor de productie van banden voor gevechtsvliegtuigen voor het Turkse leger. Tegenwoordig biedt Starmaxx een ruime keuze aan banden voor diverse toepassingen, waaronder banden voor personenauto's, SUV's, lichte en zware bedrijfsvoertuigen, en tal van soorten speciale banden – agrarische, industriële en off-roadbanden – naast het traditionele assortiment banden voor militaire vliegtuigen.

Alle Starmaxx-banden die verkrijgbaar zijn in onze onlinewinkel voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsnormen. De fabrikant beschikt over het ISO 9001-certificaat, dat een kwaliteitssysteem garandeert, en het AQAP-110-certificaat, dat de industriële kwaliteit garandeert, en exporteert zijn producten naar bijna 100 landen over de hele wereld.

Betrouwbare banden tegen geweldige prijzen, met Starmaxx-banden van autobandenmarkt.nl

De catalogus van Starmaxx bevat een aantal aantrekkelijke artikelen, inclusief de robuuste en comfortabele Tolero ST330, de betrouwbare Novaro ST532 en de nieuwe, milieuvriendelijke Naturen ST542 en ST 562. Als u een meer dynamische band nodig hebt: de Ultrasport lijn-bevat vier modellen die u zeker interessant zult vinden. Als u liever all-seasonbanden hebt, dan biedt de Starmaxx Novaro ST552 de veelzijdigheid die nodig is voor autorijden in koudere klimaten in alle weersomstandigheden. Voor verbeterde prestaties in de winter zijn er ook Starmaxx-winterbanden verkrijgbaar – zoals de Icegripper W810 en W850, die een goede stabiliteit op een bevroren wegdek bieden en uitstekend functioneren bij lage temperaturen. Bestel nu betaalbare en veerkrachtige banden van Starmaxx op autobandenmarkt.nl en profiteer van onze scherpe prijzen en onze hoogwaardige service.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave