Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Taurus Banden

Taurus

Taurus-banden

Het bandenmerk Taurus heeft zijn oorsprong in Hongarije. Het begon de samenwerking met de bandenreus Michelin in 1996 en ontwikkelt en produceert nu al meer dan 20 jaar Taurus-banden, samen met zijn Franse partner. De kerncompetenties en focus van Taurus op de productie van banden voor vrachtwagens en landbouwmachines bieden de ideale aanvulling op het assortiment van banden voor personenwagens van Michelin.

Taurus-banden bevinden zich in het gemiddelde prijssegment. Producten uit het assortiment zijn onder meer de Taurus Light Truck 101, een zomerband voor bestelauto's, die beschikbaar is in verschillende maten, en de klassieke Taurus Touring 401 in 15-18 inches, die snelheden tot 210 km of 240 km aankan als deze wordt gekocht met snelheidsindexen van respectievelijk H of V. De Touring 301 is ideaal voor compacte auto's en kan worden gekocht in maten vanaf 13 inches in de onlinewinkel van autobandenmarkt.nl, waar we de populairste Taurus-banden aanbieden tegen spotprijzen en een gratis verzending bieden bij bestellingen van twee banden of meer. Waarom niet kiezen voor één van onze servicepartners als uw leveradres – zij zullen de montage van de banden uitvoeren tegen een zeer redelijke prijs en ze zullen zelfs uw banden opslaan, als u ze niet gebruikt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave