Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Toyo Banden

Toyo

Toyo-banden – concurrerend in alle opzichten

De befaamde Japanse bandenfabrikant Toyo werd opgericht in 1945 en is sindsdien uitgegaan van een bedrijfsfilosofie die is gericht op kwaliteit en uitstekende waar voor het geld van de klant. Toyo heeft een internationale aanwezigheid in meer dan 100 landen en regio's en een ervaring van meer dan drie decennia op de Europese markt – zodat Toyo's producten goed zijn aangepast aan de behoeften en verwachtingen van automobilisten op het Europese continent.

Toyo Tire Europe GmbH werd in 2005 gevestigd in Neuss (Duitsland) om het bedrijf een echt begrip in Europa te maken, en ook de Britse markt is goed voorzien van Toyo-banden – die tegen zeer aantrekkelijke prijzen te koop zijn op autobandenmarkt.nl. Toyo-banden zijn over het algemeen goedkoper dan banden van de topfabrikanten, maar scoren veel hoger dan budgetmerken, en dagen in toenemende mate de suprematie van de grootste bandenmerken in de branche uit.

Betere banden tegen betere prijzen op mytyres.co.uk

Toyo produceert een groot aantal banden voor auto's, SUV's, vrachtwagens en bestelauto's. Onze onlinewinkel heeft een grote keuze aan zomer-, winter- en all-seasonbanden van Toyo in diverse maten, en u kunt gebruik maken van onze intelligente zoekfunctie om direct alle banden te vinden die geschikt zijn voor uw behoeften. Bent u op zoek naar zomerbanden? De goede eigenschappen en zeer redelijke prijzen van de Toyo PROXES CF2 en PROXES T1 Sport maken deze modellen zeer verleidelijke opties. Als u winterbanden nodig hebt, raden wij de Toyo SNOWPROX S943 en S953 aan, en als u all-seasonbanden nodig hebt, hoeft u niet verder te kijken dan de Toyo Vario-V2+.

Wat het type of de maat van de band waarin u geïnteresseerd bent ook is, autobandenmarkt.nl biedt ze tegen onklopbare prijzen. De levering binnen het Verenigd Koninkrijk is gratis voor bestellingen van twee of meer banden, dus koop vandaag een nieuwe set Toyo-banden in onze onlinewinkel!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave