Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Tristar Banden

Tristar

Tristar banden, daar kun je op vertrouwen

Op zoek naar een band die op allerlei vlakken prima scoort? Tristar banden hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ze hebben een lage rolweerstand, remmen snel en evenwichtig en gaan prima uit de voeten op allerlei wegen. Op autobandenmarkt.nl kun je de banden bestellen in allerlei maten en in winter-, zomer- of all seasonsuitvoeringen. Er zit dus altijd een band tussen die aansluit op jouw wensen.

Winter, zomer of alle seizoenen?

Maar welke band kies je? Wanneer je een fervent wintersporter bent, is het verstandig om voor winterbanden te gaan. Maar winterbanden zijn ook geen overbodige luxe met het Nederlandse natte herfst- en winterseizoen. Winterbanden zet je onder de auto gedurende oktober tot maart. Ze hebben een zachtere rubbersamentelling en een opener profiel dan zomerbanden. Zomerbanden zijn handig van april tot september. Ze zijn het goedkoopst in aanschaf, slijten het minst snel en zijn bestand tegen hoge snelheden. All seasonsbanden scoren op alle vlakken prima, maar nergens zo uitmuntend als een zomer- of winterband.

Bestel Tristar banden

Koop goed scorende Tristar banden in al zijn varianten gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl. Dat is Europa’s grootste online bandendealer met meer dan 1500 montagepartners en gratis levering bij bestelling van meer dan 2 banden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave