Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Uniroyal Banden

Uniroyal

Uniroyal banden

Bandenfabrikant Uniroyal is onderdeel van de Continental-groep en wordt beschouwd als de uitvinder van “regenbanden”. Sinds 1895, de Belgische fabrikant produceert banden die voldoen aan de hoogste eisen. Openstaande nadruk wordt gelegd op Uniroyal banden om grote rijeigenschappen te zien onder natte omstandigheden.

Uniroyal banden - hard tegen aquaplaning

Onder droge omstandigheden, Uniroyal banden tonen natuurlijk ook een goede grip. Niettemin, op nat wegdek behoren ze tot de beste producten op de bandenmarkt. Dit geldt voor het vermijden van aquaplaning en bij het rijden door plassen en smeltende sneeuw in de winter. De eerste klasse prestaties van Uniroyal banden wordt bevestigd keer op keer door hun uitstekende testresultaten op nat wegdek.

Uniroyal banden - sterk aanbevolen

Elke Uniroyal bandenprofiel toont brede groeven voor vooral effectief waterafvoer. Dit maakt de rijgedrag veilig onder natte omstandigheden, alsmede een kortere remweg . Dankzij hun lage rolweerstand, Uniroyal banden bieden aanzienlijke besparingen op het gebied van brandstofverbruik. In hun 2012 tests Duitse tijdschrift “Auto Motor Sport” en de grootste German Automobile Association ADAC kende aan een speciale prijs bij de indeling Uniroyal banden als “sterk aanbevolen” voor hun voortreffelijke rijeigenschappen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave