Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Uniroyal All Season Expert Banden

De Uniroyal All Season Expert als uitstekende winterbanden

De Uniroyal All Season Expert noemen zich dan wel all season banden, ze blijken perfect te presteren op glad en besneeuwd wegdek. Het is een relatief goedkope keuze in zijn soort en kwam als derde uit de all season bandentest van de ANWB. Vooral als winterbanden blijken ze prima dienst te doen: op sneeuw behaalt de band de hoogste scoren van alle vierseizoenenbanden. Ook op nat wegdek presteert de band samen met de Falken Euro All Season AS200 als beste. Met weinig slijtage en een goed afgelegde snelheidsproef is de band een topper. Met een geluid van 72 dB is de geluidsproductie van de band gemiddeld. Deze topband koopt u al voor een aantrekkelijke prijs: op autobandenmarkt.nl bieden wij deze en andere topbanden voordelig geprijsd aan.

Uniroyal All Season Expert banden voor uitstekende prestatie op sneeuw

Bij autobandenmarkt.nl hebben wij een ruim assortiment winter- en zomerbanden waar u ook deze Uniroyal All Season Expert banden vindt. Meer dan 100 merken en 25 000 bandenprofielen zijn bij ons vertegenwoordigd voor een aantrekkelijke prijs. Naast deze banden van Uniroyal vindt u er ook banden van andere topmerken zoals Continental en Michelin. Laat uw banden snel thuisbezorgen en profiteer van gratis verzending bij bestelling van 2 of meer banden. Wij staan u graag terzijde met onze uitstekende klantenservice. Bestel uw banden vandaag nog.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave