Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Bestelstatus x
Uitloggen

Vredestein Comtrac Banden

Vredestein Comtrac: voor alle seizoenen

De Vredestein Comtrac banden zijn perfect voor mensen die banden willen hebben die zowel zomers als ’s winters te gebruiken zijn. Zo heb je geen gedoe met banden wisselen want de Comtrac banden zijn geschikt voor alle seizoenen. De banden kenmerken zich door comfortabel rijgedrag en een stabiele wegligging. Verder hebben de all seasons banden een precisie loopvlakmengsel die niet snel slijt waardoor de banden lang meegaan. Verder zorgt het loopvlak voor goed grip op natte en droge wegen. De structuur van de lamellen geeft grip en tractie op ijzige en besneeuwde wegen. Het V-vormige bandenprofiel zorgt ervoor dat de banden amper geluid produceren tijdens het rijden.

Voordeel van all seasonsbanden

All seasonsbanden zijn een combinatie van zomer- en winterbanden. Het weer in Nederland is wisselvallig, regenachtig en de winters zijn niet heel streng. Je kunt dus met gemak het hele jaar door met deze band rijden. Voordeel: je hoeftgeen banden te wisselen enhebt geen extra bandenset nodig. Dus ook geen extra kosten.

Een goede compromis met de Vredestein Comtrac

Met de all seasonsbanden van Vredestein Comtrac heb je geen omkijken meer naar de banden. Ze scoren in winterse maar ook in zomerse omstandigheden een ruime voldoende. Bestel ze gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl. Europa’s grootste online bandenwinkel met meer dan 1500 montagepartners. Bij bestelling van meer dan 2 banden is de levering gratis.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave

^