Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Wanli Banden

Wanli

Wanli-banden: veiligheid tegen betaalbare prijzen

Het merk Wanli is eigendom van de bekende bandenfabrikant South China Tyre and Rubber Co. Ltd., een grote Chinese exporteur van radiaalbanden. Wanli heeft een sterke plaats in de bandenmarkt in het Verenigd Koninkrijk verworven, en doet veel moeite om zijn imago te versterken door betrouwbare producten te leveren waarbij u veel waar voor uw geld krijgt.

Banden met meer waar voor uw geld, in elke situatie

Als u een prijsbewuste klant bent en betrouwbare producten wilt kopen, bekijk dan eens de beschikbare zomer-, winter- en all-seasonbanden van Wanli op autobandenmarkt.nl. De S1063-zomerband biedt rijcomfort en een goede wegligging in droog en nat weer, dankzij de moderne rubbersamenstelling en het goed doordachte ontwerp van het loopvlak. Als het onvoorspelbare winterweer het moeilijk maakt om van uw autoritten te genieten, biedt de WINTER-CHALLENGER S-1086 een efficiënte oplossing. Door het diepe profiel en brede groeven, de talrijke scherpe randen en ruime schouderlamellen leveren deze banden voldoende tractie als sneeuw of natte sneeuw de wegen bedekken.

Bestel nu serieus goedkope, maar toch serieus efficiënte Wanli-banden op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave