Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Westlake Banden

Westlake

Westlake banden – een aanbod waar alleen maar voordelen aan zitten

Het merk Westlake is eigendom van de Hangzhou Rubber Company, de grootste bandenfabrikant in China. Sinds 1958 streeft het bedrijf naar een compromisloze, harmonieuze balans tussen prijs en kwaliteit. Het produceert jaarlijks meer dan 20 miljoen banden voor auto's, lichte vrachtwagen en kleine bedrijfsvoertuigen, ongeveer 10 miljoen commerciële radiaalbanden, meer dan vier miljoen schuingestrookte banden en meer dan 80 miljoen banden voor motorfietsen en fietsen. Westlake biedt een breed scala aan banden voor personenauto's, SUV's en lichte vrachtwagens. De producten voldoen aan de Britse en Europese regelgeving en veiligheidsnormen en Westlake is erkend door diverse instanties, waaronder het Amerikaanse Department of Transportation (DOT) en de Economische Commissie van Europa (ECE).

De betrouwbare betaalbare optie van autobandenmarkt.nl

Autobandenmarkt.nl biedt u een breed scala aan Westlake zomer-, all-season en winterbanden in een grote verscheidenheid aan maten, die geschikt zijn voor bijna elk type voertuig. Prijsbewuste klanten adviseren wij de Westlake RP18, een all-season band die u het hele jaar betrouwbaarheid biedt. U mag de Westlake RVH680 niet over het hoofd zien, een zomerband met een goed remgedrag die een aangename, rustige rijstijl biedt. De SA05, SA07 en SV308 modellen zijn ontworpen om de dynamische mogelijkheden van sportauto's te verbeteren en de SW606, SW608 en SW612 winterbanden leveren tractie en stabiliteit in moeilijke winterse omstandigheden.

Bij autobandenmarkt.nl zijn deze uitstekende producten betaalbaarder dan ooit, dankzij onze ongeëvenaarde prijzen en de voordelige klantenservice, die een gratis verzending binnen voor bestellingen van twee banden of meer banden omvat.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave