Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Yokohama Advan Sport Banden

Yokohama Advan Sport: een sportieve zomerband

De Yokohama Advan Sport is een sportieve zomerband. Hij heeft exceptionele handling bij droog weer, maar ook bij regenbuien. Dit alles gaat gepaard met een hoog rijcomfort. De schouderblokken zorgen voor grip in bochten en geven zijdelingse stabiliteit. De combinatie van rechte groeven en serpentijn voeren het water snel af en versterken de grip op nat wegdek. Daarnaast egaliseert het tweetal het contact met de weg waardoor je een langzame, gelijkmatige slijtage krijgt. De Yokohama Advan Sport is dus een fijne, betrouwbare en zeer sterke zomerband. Bestel de band gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.nl: Europa’s grootste online bandenmarkt met meer dan 1500 montagepartners verspreid door heel Nederland. Je kunt dus altijd langsgaan bij een van onze partners bij jou in de buurt. Bij bestelling van twee banden of meer is de levering gratis.

Tips bij het kopen van autobanden

Koop altijd de juiste bandenmaat, deze maat vind je op de band zelf maar ook in het instructieboekje van de auto. Een verkeerde bandenmaat zorgt voor een gevaarlijke wegligging en is niet prettig voor het rijcomfort. Ga voor banden van hetzelfde merk, voor én achter. In veel landen is het namelijk verplicht dat de banden die om dezelfde wielas zitten van hetzelfde merk, type en dezelfde specificaties moeten hebben. Niet geheel onbelangrijk: vervang de banden tijdig. Wanneer je rijdt met te weinig bandenprofiel is dat allereerst gevaarlijk maar ook strafbaar.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave