Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Yokohama Parada Banden

YOKOHAMA Parada veilige kwaliteit band nu voordelig te bestellen

De YOKOHAMA Parada is een goedkope band van uitstekende kwaliteit, geproduceerd door de bekende Yokohama Rubber Company uit Japan. Het bedrijf maakt niet alleen kwalitatief uitstekende banden maar streeft er ook naar dit te doen op duurzame wijze. De Parada is een band die uitstekend tot zijn recht komt in natte weersomstandigheden met een C waardering op het Europees bandenlabel. Verder is de band ingedeeld in de categorie V wat betreft maximale snelheid, wat betekend dat de band probleemloos snelheden tot 240 kilometer per uur aankan. De band heeft een draagkracht van 475 kilo en het geluidsniveau bevind zich onder het maximaal toegestane geluidsniveau dat in 2016 in Europa is ingevoerd. Het kopen van deze band zal u dus geen windeieren leggen. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment zomer en winterbanden.

YOKOHAMA Parada een veilige band snel en voordelig in huis

Autobandenmarkt.nl is hét adres voor al uw banden en gerelateerde artikelen. We zijn de grootste Europese online banden retailer en kunnen u daarom vanuit onze uitgebreide voorraad voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Autobanden verzenden wij gratis bij aankoop van twee of meer banden en het verzenden van motorbanden kost u niets. We leveren banden van meer dan 100 merken zoals Continental tegen een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Bestel bijvoorbeeld nu de YOKOHAMA Parada 195/50 R15 en laat ze kundig installeren bij een van onze montagepartners bij u in de buurt, u kunt terecht bij meer dan 1900 servicepunten in Nederland. U kunt kiezen uit meer dan 25000 profielen en onze medewerkers voorzien u uiteraard graag van deskundig en passend advies.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave