Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Zeetex Banden

Zeetex

Zeetex banden: voor alle soorten auto’s

Zeetex banden zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo zijn de banden verkrijgbaar voor personenauto’s, SUV’s/4x4, lichte bestelbusjes, trucks en bussen. In verschillende opties, voor de zomer, winter en all season. We lichten er een paar uit:

  • ZT1000: eco-vriendelijk want dankzij de gebogen rand en het patroon van de blokken is de band slijtvast. Dit bevordert weer de levensduur. De band is stabiel in de bochten. Water wordt snel afgevoerd. De stuurstabiliteit is ook bij een hoge snelheid uitmuntend.
  • HP2000 vfm: de band is geluidstil door het tandjespatroon op de groeven. Door de unieke vorm van de schouderblokken is de band stabiel, ook in bochten en op hoge snelheid.
  • ZT2000: de variatie in het loopvlak vermindert geluid en verbetert de tractie. De grote, gebogen loopvlakblokken zorgen voor stabiliteit in de bochten. De rubberblokken zorgen voor een goede tractie op nat wegdek. De stijfheid van het loopvlak gaat onregelmatige slijtage tegen waardoor de levensduur van de band wordt verlengd.
  • HP1000: de band heeft een tandjespatroon op de groeven dat zorgt voor een geluidstille band. Hiernaast heeft de HP1000 een precieze besturing, stabiliteit in de bochten en tijdens het remmen en is hij bestand tegen aquaplaning.

De Zeetex banden zijn verkrijgbaar op www.autobandenmarkt.nl. Europa’s grootste online bandendealer.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave