Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Barum Winterbanden

Barum Winterbanden: betaalbaar met goede prestaties in de sneeuw

Barum winterbanden worden geproduceerd in Tsjechië, waar het bandenmerk in 1945 is opgericht. Sinds 1993 is het onderdeel van Continental Group. Barum produceert banden voor personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens en industriële voertuigen. Barum biedt goede banden voor lage prijzen. Daar profiteert u van! De winterbanden van Barum kenmerken zich vooral door goede prestaties op besneeuwde ondergronden.

Populaire winterbanden van Barum: Barum Polaris 3 en Polaris 2

De Barum Polaris 3 en Barum Polaris 2 zijn de meest verkochte winterbanden van Barum voor personenauto’s. De Barum Polaris 3 winterband presteert bijzonder goed op natte wegen. Het water wordt goed weggeleid waardoor de grip op de weg goed blijft. Zelfs bij het rijden op een besneeuwde ondergrond is de Polaris 3 een betrouwbare én voordelige band. De prijzen van Barum banden hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, terwijl de banden een lage slijtage hebben en hoge brandstofbesparing. Dat merkt u weer in uw portemonnee. De winterbanden van Barum zijn betaalbare winterbanden voor langdurig goede prestaties. Deze banden zijn met name zeer effectief in de sneeuw. De Polaris 3 is een ideale band voor zuinige rijders. De lage slijtage en lage rolweerstand bieden een lager brandstofgebruik per kilometer. De diepe groeven bieden goede grip in sneeuw waardoor u goed kunt accelereren en goede remprestaties ervaart op besneeuwde ondergronden. Deze groeven worden daarom ‘sneeuwvangers’ genoemd. autobandenmarkt.nl verkoopt de Polaris 3 winterband in verschillende maten en met verschillende snelheidsindexen. De Barum banden passen op bijna elk automodel.

Barum Snovanis 2 Winterbanden voor bestelwagens en vrachtwagens

De Barum Snovanis 2 winterband is speciaal bedoeld voor bestelwagens en vrachtwagens. Met de Snovanis 2 rijdt u de gehele winter veilig op de weg. Het geoptimaliseerde loopvlak verkort de remafstand, biedt een economisch brandstofgebruik en vermindert de rolweerstand. De Snovanis 2 heeft een groot aantal groeven en met name veel buitenste groeven. Daardoor wordt de sneeuw effectief afgevoerd en blijft u grip op de weg houden. Met name op sneeuw biedt deze band dus goede prestaties. Een ideale sneeuwband! De bestuurder behoudt altijd controle over het voertuig, ook tijdens glad, nat en winters weer. Dat betekent meer veiligheid op de weg tijdens winters weer.

Voordelen Barum Winterbanden

De voordelen van Barum Winterbanden op een rijtje: 1. Geoptimaliseerde grip en remtijd in de sneeuw. De zogenaamde sneeuwvangers houden de sneeuw in de groeven vast, wat het wegrijden en het remmen op besneeuwde wegen en ondergronden optimaliseert. 2. Lage rolweerstand en laag brandstofverbruik. Door de extra groef in de rand van de band. 3. Laag slijtage betekent een goede kilometrage. Neem een kijkje in ons assortiment voor de Barum banden en de aantrekkelijke bijbehorende prijzen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave