Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Barum Zomerbanden

Barum zomerbanden, kwaliteit voor een lage prijs

Barum maakt banden sinds 1948 onder het eigen label, maar aangezien de bandenfabrikant samengevoegd is uit drie verschillende bedrijven, gaat de expertise van het merk verder terug dan dat. Het merk wist al snel een groeiend marktaandeel te krijgen in Oost-Europa. De grootste sprong die door het bedrijf gemaakt is, had plaats in 1993. Barum werd overgenomen door Continental. Dit bood ineens een spectrum aan mogelijkheden en er werd direct gemoderniseerd, waarna meer mogelijkheden opgezet zijn om aan de slag te gaan met het maken van sterke Barum zomerbanden. Deze banden worden tegen aantrekkelijke prijzen op de markt gebracht, zonder daarbij in te leveren op de prestaties. De levensduur van de banden is competitief in vergelijking met de andere banden uit hetzelfde prijssegment en dat zorgt ervoor dat Barum sterk op de markt staat. Tegenwoordig worden deze banden over heel de wereld verkocht.

Barum zomerbanden voor een veilige zomer

Wanneer er gesproken wordt over de eisen die aan banden gesteld worden, dan gaat dit in de meeste gevallen om de winterbanden. Vergeet echter niet dat zomerbanden minstens zulke sterke eisen hebben. In de zomermaanden wordt er meestal sportiever gereden. Wanneer er neerslag valt, en dat gebeurt met hoge regelmaat in de Nederlandse zomers, dan moet er nog steeds optimale grip zijn. Dat is overigens ook direct de reden waarom bij zomerbanden de grip bij nat wegdek op het label weergegeven wordt. Daarnaast wordt de rolweerstand (effect op brandstofverbruik) en het geluidsemissieniveau op het label aangegeven. Zo weet je als klant precies welke van de Barum zomerbanden het beste passen bij jouw eisen, of jouw rijstijl. Een voordeel van deze zomerbanden is dat het aanbod breed is, waardoor je een band voor elke auto kunt vinden. Zoals de Brillantis serie, die speciaal gemaakt is voor de mensen met een kleinere auto, of een kleinere velg.

Barum zomerbanden lokaal laten monteren

Heb je de Barum zomerbanden voor jouw auto gevonden en weet je zeker dat de afmetingen van de band kloppen? Dan kun je ervoor kiezen om direct de montage erbij te bestellen. Je kiest dan een montagepartner uit de lijst die tegen een kleine vergoeding de banden direct op de auto monteert. Zo kun je direct verder, of je kunt de perfecte bandenspanning navragen bij de expert zodat de banden beter presteren en langer meegaan. Het brede aanbod, de scherpe prijzen en de lokale montagepartners maken het nog leuker om jouw banden en velgen direct te bestellen op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave