Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

BF Goodrich Zomerbanden

BF Goodrich zomerbanden voor alle auto’s

BF Goodrich is sinds 1990 onderdeel van Michelin, maar gezien de Amerikaanse bandenproducent een enorme naam opgebouwd had voor die tijd, is het BF Goodrich label blijven bestaan. De eerste auto die heel Amerika doorgereden is, was bijvoorbeeld al voorzien van de banden van dit merk in 1903. BF Goodrich is niet alleen bekend geworden vanwege de kwalitatieve banden, het is ook een merk dat bijzonder actief betrokken is bij de autosporten en heeft verschillende titels op naam gezet. Dit autobandenmerk is vooral een veelzijdig merk, waar alle soorten banden te vinden zijn voor alle weerstypen en alle mogelijke automodellen. De innovatie en ontwikkeling van nieuwe technologie zorgt ervoor dat de banden altijd bijzonder sterk uit de testen komen.

BF Goodrich zomerbanden voor de beste prestaties in de zomer

Alle kwalitatieve banden hebben eigenschappen die de band geschikt maken voor een bepaald seizoen of bepaald terrein. De BF Goodrich zomerbanden zijn autobanden die er rekening mee houden dat er veel water op de straat kan liggen in de zomers. Tegelijkertijd is de samenstelling van de band aangepast om zo de warmere temperaturen te weerstaan, zonder bijzonder hard te slijten. Vergeet niet dat het asfalt veel warmer wordt dan de buitenlucht zelf, waar de temperatuur gemeten wordt. BF Goodrich zomerbanden zijn in alle soorten en maten te bestellen via het internet. Op autobandenmarkt.nl vind je aantrekkelijke prijzen en een breed aanbod, met tal van servicepartners die klaarstaan om de banden direct op de velg te monteren, of direct op de auto.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave