Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Bridgestone All season banden

Bridgestone all seasons banden, ervaring uit Japan

Wanneer het gaat om bandenfabrikanten met grote namen, dan staat Bridgestone hoog in de lijst. Dit merk uit Japan gaat gestaag richting het 100-jarig bestaan van het merk en heeft bijzonder veel banden op de markt gebracht met een compleet eigen tak voor de verkoop van banden in de Verenigde Staten en Europa. Na de overname van Firestone is Bridgestone nog veel groter geworden en besteedt het nog meer tijd en aandacht aan het ontwikkelen van banden die tegen alles bestand zijn. De Bridgestone all seasons banden zijn hier een goed voorbeeld van. De Bridgestone A001 en de Turanza zijn de meest bekende modellen van dit merk in deze categorie, maar gezien de vraag naar banden voor elk seizoen met de dag groter lijkt te worden, is de kans groot dat we binnen korte tijd nog meer modellen mogen verwelkomen. Dat is praktisch, want Bridgestone staat erom bekend dat het de banden altijd in de meest uiteenlopende maten maakt, zodat je altijd een band kunt vinden die op jouw velg past.

Bridgestone all seasons banden online vergelijken

Kies je een band voor elk seizoen, omdat je niet zoveel rijdt of omdat je niet constant banden wilt wisselen? Dan is het belangrijk dat je de tijd neemt om de banden te vergelijken. Dit is bijzonder gemakkelijk op onze website. Je vindt de banden direct op een pagina inclusief het bandenlabel en de prijs inclusief btw. De eigenschappen van de band zijn gemeten bij de juiste omstandigheden. Concreet betekent dit dat het verstandig is om minstens maandelijks de bandenspanning eens na te kijken. Dit verbetert de prestaties van de banden en zorgt tevens voor een langere levensduur. Goed voor de portemonnee dus!

Bridgestone all seasons banden plaatselijk laten monteren

Wil je banden online bestellen maar heb je geen zin om te zoeken naar een garage die de banden ook op de auto wil monteren? Dan is het verstandig om de banden bij ons te bestellen. Tijdens het bestellen van de banden kun je namelijk direct kiezen voor een servicepartner die de montage graag voor je regelt tegen een kleine vergoeding. Op die manier weet je zeker dat de banden goed gemonteerd zijn en dat alles binnen de garantievoorwaarden gebeurt. Wil je zeker weten dat je banden kunt kiezen uit een breed assortiment, met goede voorwaarden en snelle levering? Dan kies je voor de bandenwinkel van Nederland, dan kies je voor autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave