Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Bridgestone DriveGuard

De veiligheid van Bridgestone DriveGuard voor automobilisten heeft een nieuw niveau bereikt. Deze nieuwe band maakt klapbanden minder angstaanjagend. Gebruikers van RunFlat-banden zal nu waarschijnlijk denken: Dit is niets nieuws. Maar de Bridgestone DriveGuard gaat nog een stap verder, omdat u geen speciale wielen, noch fabrikant goedkeuringen nodig heeft. Met het, kunt u veilig blijven rijden tot 50 mijl met snelheden tot 50 mph afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de belasting van het voertuig. In veel gevallen is dat genoeg is om de dichtstbijzijnde garage of zelfs uw oorspronkelijke bestemming te bereiken.

Geschikt voor voertuigen met TPMS

De enige vereiste voor het gebruik van de nieuwe touring band: Het voertuig moet een bandenspanningscontrolesysteem (TPMS) hebben. Maar dit is in ieder geval verplicht voor alle nieuwe auto's in Europa sinds het einde van 2014, dat is de reden waarom de Bridgestone DriveGuard geschikt voor een groot aantal auto's. Het wordt aangeboden als een zomer- en winterband en geclassificeerd in de beste grip op nat wegdek in het label EU band. Dat wil zeggen: Het biedt niet alleen de veiligheid door middel van innovatieve punctie begrip, maar ook in slechte weersomstandigheden.

Bridgestone

Zeer goede rijeigenschappen

Bij een lek wordt het drukverlies  gecompenseerd door speciale technieken. De Bridgestone DriveGuard heeft koelvinnen tegen intense warmte. Die ook voor zorgen dat de zijwanden van de band  niet overmatig verhoogd worden, wat gewicht bespaart. Lichte banden op hun beurt hebben een lagere rolweerstand, die brandstof bespaart. De constructie van de Bridgestone DriveGuard leidt ook tot een meer comfortabele rit, die is  vaak niet zo goed in conventionele Run Flat banden. Bestel de revolutionaire Bridgestone DriveGuard nu in onze online shop - het is verkrijgbaar in tal van maten van 15 tot 18 inch.