Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Bridgestone Zomerbanden

Bridgestone zomerbanden, kwaliteit uit Japan

Bridgestone is een autobandenfabrikant uit Japan en het merk heeft binnen korte tijd heel de autobandenmarkt opnieuw ingedeeld. Dit begon met het opzetten van een afdeling in Amerika, maar na de overname van Firestone werd het merk plots nog veel groter. Bridgestone maakt letterlijk alle banden voor alle voertuigen. Van de kleinste personenauto tot de grootste vrachtwagen, en speciale banden voor de industrie. De kracht van de banden ligt vooral in de innovatie. Bridgestone werkt op dagelijkse basis aan nieuwe rubbersamenstellingen en aanpassingen in het loopvlak van de band om zo sterkere prestaties neer te kunnen zetten. Dat is niet alles: De Bridgestone zomerbanden worden over heel de wereld verkocht met goede ervaringen van de mensen die de banden gebruiken. Het mag dan ook niet verrassend zijn dat Bridgestone verschillende nieuwe auto’s van banden voorziet, zoals BMW, Mercedes en Citroën.

Bridgestone zomerbanden, de Potenza en Turanza

bridgestone - potenzaWaar je voorheen aangewezen was op het vaak beperkte bandenaanbod van de plaatselijke garage, kun je nu online alle banden van alle merken vinden. Dan is het aantrekkelijk om de mogelijkheden te vergelijken. Dat kan aan de hand van de prijs en het bandenlabel van de band. De twee meest populaire modellen onder de Bridgestone zomerbanden zijn de Potenza en de Turanza. Op het bandenlabel kun je bij de banden in jouw maat exact zien wat de grip is op nat wegdek, hoeveel rolweerstand de banden hebben en hoeveel geluid er van de banden naar de auto of de cabine komt. Zo kun je snel de eigenschappen van de banden vergelijken. Let hierbij wel op: De prestaties van de banden zijn gemeten bij de juiste bandenspanning. Rijd je met een te hoge of te lage bandenspanning, dan presteren de banden minder goed en slijten deze sneller. Dat is het geval bij alle autobanden en de Bridgestone zomerbanden zijn hier geen uitzondering op.

Bridgestone zomerbanden plaatselijk laten monteren

Ben je op zoek naar nieuwe autobanden, dan wil je hier zo snel mogelijk gebruik van kunnen maken zodat je direct kunt profiteren. Daarom kun je bij ons de montage van de banden direct regelen wanneer je de banden bestelt via het internet. Je kiest een servicepartner uit de lijst met servicepartners waar we de banden ook direct kunnen laten bezorgen. Zo wordt het nog makkelijker en leuker om de nieuwe banden voor jouw auto via het internet aan te schaffen. De brede keuze, de scherpe tarieven en de goede voorwaarden maken autobandenmarkt.nl jouw startpunt voor het kopen van alles wat met de auto te maken heeft.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave