Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kies voertuigmodel

Fabrikant:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Koop voordelig je aluminium velg met all-seasons banden

Kies je een aluminium velg met all-seasons banden voor je auto, dan kun je in alle seizoenen de weg op. Sla de banden wissel gewoon over en gebruik in plaats van zomerbanden met lichtmetalen velgen en winterbanden met stalen velgen alleen nog de aluminium velg met all-seasons banden. Deze bestel je natuurlijk voor de beste prijs op autobandenmarkt.nl. Ons assortiment bestaat uit banden van merken als Goodyear, Bridgestone, Continental, Vredestein en Michelin. Bij ons vind je altijd de juiste band die past bij je auto en je budget. Kijk dus voor je nieuwe autobanden, wielen, stalen en aluminium velgen eerst even in onze online shop.

Kies ook voor een aluminium velg met all-seasonsbanden

De aluminium velg met all-seasons banden is het hele jaar door een topper voor je auto. Hoewel veel autobezitters in de winter kiezen voor winterbanden met stalen velgen en in de zomer voor zomerbanden met lichtmetalen velgen, zijn all season banden met aluminium velgen ook best handig. Je hoeft nooit banden of wielen te verwisselen en je auto ziet er het hele jaar door hetzelfde uit. Rijd je nu op winterbanden of zomerbanden, laat dan een aluminium velg met all season banden op je auto monteren. Maak hiervoor gebruik van onze montageservice waarbij we je nieuwe banden en velgen gratis afleveren bij een garage bij jou in de buurt. Je kunt natuurlijk ook zelf je winterbanden afmonteren en je nieuwe band of velg op je auto zetten. Zo geniet je het hele jaar door van je autobanden!