Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Continental All season banden

Continental all seasons banden via het internet bestellen

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om alles via het internet te bestellen. Dit geldt ook voor autobanden zoals de Continental all seasons bandenContinental is een van de meest bekende merken ter wereld wanneer het om banden gaat. De Duitse bandenfabrikant heeft door een agressieve aanpak een groot marktaandeel verworven. Enerzijds door veel tijd en energie te besteden aan de ontwikkeling van nieuwe en betere banden, anderzijds door veel van de andere producenten over te kopen. Continental houdt zich overigens niet alleen bezig met het maken van banden, het is ook actief betrokken bij het maken van andere producten voor auto’s. Op dit moment is het gemeten naar grootte de nummer drie bandenproducent ter wereld en verkoopt de miljoenen banden per jaar dan ook in meer dan 100 landen wereldwijd. De Continental all seasons banden zijn de jongste tak binnen de bandenmarkt.

Continental all seasons banden vergelijken op het internet

Wanneer je op zoek bent naar banden en eigenlijk niet tweemaal per jaar de banden wilt wisselen, dan zijn all seasons banden een goede optie. Deze banden zijn zo ontwikkeld dat zij de beste grip bieden op alle soorten wegdek, en zijn tegelijkertijd zo samengesteld dat zij te gebruiken zijn bij zeer hoge en lage temperaturen. De banden vervormen namelijk niet. De Continental AllSeasonContact banden zijn de betere banden in deze categorie. Je kunt deze direct vergelijken door te kijken naar het bandenlabel en de prijzen. Het zijn vooral de eigenschappen van de banden die sterk opvallen, een dubbel B-label is een hoge score voor een all seasons band namelijk. Deze prestaties worden alleen behaald wanneer de band gebruikt wordt bij de juiste bandenspanning. Dit zorgt er tevens voor dat de banden vele malen langer meegaan.

Continental all seasons banden plaatselijk laten monteren

Banden via het internet bestellen is bijzonder interessant wanneer je gebruik wilt maken van een breed aanbod aan banden tegen aantrekkelijke prijzen. Maar de banden moeten natuurlijk ook gemonteerd worden. Daarom werken wij samen met onze partners overal in Nederland. Tijdens het bestellen van de banden kun je direct kijken naar de lijst met servicepartners om zo een monteur te vinden bij jou in de buurt. Zo weet je zeker dat je binnen korte tijd kunt genieten van jouw nieuwe banden. Wil je de beste service, goede voorwaarden en snelle levertijden, dan kies je voor de banden en velgen van autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave