Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Continental PremiumContact 6

De nieuwe PremiumContact™ 6.
Uitstekend remvermogen op nat
wegdek en gelijktijdige verbetering
van de kilometerprestatie door
veiligheidsgeoptimaliseerde
silicacompound
Verhoogd rijcomfort door
comfortgericht contactoppervlak
Sportief rijden in elk voertuig dankzij het
op rijdynamiek gerichte profieldesign
Een nieuwe definitie van Premium.
Voor alle voertuigklassen.
Uitstekend remvermogen op nat wegdek en gelijktijdige verbetering van de kilometerprestatie door veiligheidsgeoptimaliseerde silicacompound.
De kristallijne silica-composiet in het cap-and-base-mengsel zorgt voor uitstekende remprestaties, vooral op nat wegdek. Terwijl de veiligheid zo hoog mogelijk is gehouden, kon de kilometerprestatie aanzienlijk worden verbeterd - eigenlijk een tegenstrijdigheid bij het ontwikkelen van banden.
Verhoogd rijcomfort door comfortgericht contactoppervlak.
De op kilometerprestatie gerichte polymeercompound is verantwoordelijk voor de indrukwekkende toename van de kilometerprestatie met maar liefst 15%. Hierbij vergroten de nieuwe polymeren zowel het contactoppervlak als de levensduur van het profiel onder de dagelijks belasting voor elk voertuigsegment. Bovendien zorgt de gelijkmatige profielstijfheid voor een hoger rijcomfort en minder rijgeluiden.
Sportief rijden in elk voertuig dankzij het op rijdynamiek gerichte profieldesign.
Het verder ontwikkelde macroblokdesign garandeert maximale controle en stabiliteit in bochten. Hierbij maakt de complexe schouderblokstructuur de optimale overdracht van zijwaartse krachten mogelijk. Tegelijkertijd leidt de geometrie van de asymmetrische omtrekgroeven tot een hogere profielstijfheid en minder profielblokvervorming. Het resultaat: verbeterde grip door effectieve benutting van alle zijwaartse krachten.
Bandbreedte in mm Dwarsdoorsnede van de band Velgmaat in inch Snelheid
195-275 Serie 40-65 16-21 V-Y