Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Continental Zomerbanden

Continental zomerbanden, wanneer kwaliteit belangrijk is

Continental is een van de grootste bandenproducenten ter wereld. Dat heeft het grotendeels te danken aan de sterke banden, die bekend zijn komen te staan als veilige banden die comfort bieden. Daarnaast hebben de vele overnames door Continental ervoor gezorgd dat het bandenmerk sterk in omvang gegroeid is, waarbij vooral veel fabricatielocaties erbij gekomen zijn. De nadruk ligt nog altijd op het ontwikkelen van sterke banden door goed onderzoek. Het gaat bij Continental vooral om een lage rolweerstand om zo het brandstofverbruik terug te dringen. Dit leidt weer tot een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot, zonder dat hiervoor minder kilometers gereden moeten worden. Maar ook op andere punten maakt dit bandenmerk grote winsten mogelijk.

Continental zomerbanden voor mensen met eisen

Een kwart van de auto’s die uit de fabriek rolt, heeft Continental banden op de originele velgen zitten. Dat zegt veel. De autoproducenten rekenen op de kwaliteit van de banden wanneer mensen de eerste proefrit gaan maken, maar wereldwijd zijn er veel mensen die rekenen op de kwaliteit van de Continental zomerbanden. Dit zijn vooral de mensen die hoge eisen stellen aan banden en die weten dat zomerbanden hoogwaardig moeten zijn. Zij moeten grip bieden op nat wegdek, zij moeten comfort bieden door een lagere geluidsemissie en zij moeten daarnaast zorgen voor een goede wegligging. In de zomer is jouw rijstijl namelijk al snel een stuk sportiever. Daar moeten de banden onder de auto rekening mee houden. Dankzij de kennis bij Continental en de sterke waardes die het bedrijf hanteert, zijn de zomerbanden keer op keer een succes. Zoals de ContiPremiumContact serie, die bijzonder populair geworden is.

Continental zomerbanden voor jouw auto zoeken

Wil je zeker weten dat jouw banden meerdere seizoenen meegaan? Dan ben je bij Continental aan het goede adres. Je kunt aan de hand van het bandenlabel direct kijken naar de eigenschappen die belangrijk zijn voor jou. Je vindt de geluidsemissie, grip op nat wegdek en de rolweerstand direct in een handig overzicht. Daarnaast kun je uiteraard kijken naar de prijs en de klantbeoordelingen die de banden gekregen hebben. Om het je nog makkelijker te maken bij het bestellen van de banden, kun je direct kiezen voor een montagepartner bij jou in de buurt, die de banden kan monteren tegen een kleine vergoeding. Daarmee is het online banden kopen op autobandenmarkt.nl nog een stuk aantrekkelijker geworden voor alle mensen die op zoek zijn naar nieuwe zomerbanden van een sterk merk zoals Continental.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave