ico 020 8903697 ico

De nieuwe referentie dankzij Duitse technologie.

De nieuwe EcoContact™ 6

  • Maximale efficiëntie dankzij verbeterde componentgeometrie en efficiënte silicaverspreiding
  • Langere levensduur dankzij Green Chili™ 2.0-rubbermengsel
  • Geoptimaliseerde grip en wegligging
Koop hier je banden

We brengen toptechnologie naar uw wagen. Prestaties voor een brede waaier aan voertuigen.

Technische karakteristieken.

De nieuwste Green Chili™-generatie brengt de meest geavanceerde hybride-technologie naar de Eco-bandenreeks:
Maximale efficiëntie dankzij verbeterde componentgeometrie en efficiënte silicaverspreiding. De EcoContact™ 6 biedt een optimaal evenwicht tussen mengselverspreiding, componentgeometrie en bandvolume. Het hoogtechnologische mengsel kan bovendien schermen met een geoptimaliseerd polymeernetwerk met robuuste verbindingen tussen silica en rubber. Daardoor kan de band prat gaan op een uitstekend evenwicht tussen flexibiliteit en stijfheid, met betere reacties als resultaat. Zo past de band zich perfect aan diverse wegomstandigheden aan, wat de rolweerstand en het brandstofverbruik van de band ten goede komt.
Langere levensduur dankzij Green Chili™ 2.0-rubbermengsel. Het geavanceerde Green Chili™ 2.0-mengsel past zich aan het wegdek aan en reduceert tegelijk de vervorming van de band en de opbouw van warmte. Dat vertaalt zich in een lager brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot. Het vermindert bovendien rubberverliezen over de hele levensduur dankzij de combinatie van uitzonderlijk flexibele polymeren en innovatieve additieven. Dat komt de levensduur ten goede.
Geoptimaliseerde grip en wegligging. De EcoContact™ 6 onderscheidt zich door een op maat ontworpen profiel dat zich moeiteloos aanpast wat de breedte en het aantal groeven betreft. Dat resulteert in een onovertroffen compromis tussen prestaties op droog en nat wegdek. Het verhoogt bovendien de veiligheid in situaties zoals rijstrookwissels. Dankzij de innovatieve, asymmetrische rib- en lamelgeometrie houdt de band steeds contact met de weg.
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

autobandenmarkt.nl - een aanbieding van Delticom AG 23.05.2019 07:32