Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

ContiSeal Technologie

Een klapband kan een nachtmerrie zijn. Als een spijker uw band doorprikt op een snelweg met een snelheid van 130 km / h, gewoon rijden als normaal zou ondenkbaar zijn. Als u bandenspanning verliest, kan de zijwand gevangen worden tussen de velg en de weg, waardoor de band van de velg kan scheuren. Ideaal is als er geen ernstige gevolgen zijn en de band moet eenvoudig worden vervangen. U wilt dit gedoe het liefst vermijden ? Dan is een band met ContiSeal technologie nodig.

© ContiSeal

Banden met ContiSeal technologie bevatten een dikke, kleverige laag kit die de band onmiddellijk afdicht bij een lekke band. Ten minste 80% van alle banden-schade "lekke banden tot een maximale diameter van 5 millimeter kan vrijwel direct worden afgedicht . Het resultaat: u kunt blijven doorijden , en u hoeft niet de band niet meteen te wisselen. Natuurlijk moet de band daarna onderzocht worden door een gekwalificeerde technicus. In het geval van een mogelijk verlies van luchtdruk bij het gebruik van banden met zelf-seal-banden (Afdichting technologie), adviseert de fabrikant het gebruik van een bandendruk controlesysteem.

U kunt banden met ContiSeal technologie herkennen aan een symbool op de zijwand. Geen speciale velgen zijn nodig om deze banden monteren. Ze zijn verkrijgbaar in de zomer en winter versies in vele maten 16-21 inch, en ze kunnen tot 300 km / h worden gereden (op basis van hun snelheid beoordeling), omdat er geen snelheid of kilometerstand limieten voor ContiSeal banden zijn. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van conventionele Run-Flat-banden. "En dus, een aantal autofabrikanten zoals Volkswagen, BMW en Seat zijn nu in de fabriek bepaalde modellen aan het uitrusten met ContiSeal banden.