Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Debica Zomerbanden

Debica zomerbanden, betaalbare banden uit Polen

Debica is sinds 1937 op de bandenmarkt actief. In 1995 werd een aantal aandelen van Debica S.A. gekocht door het Amerikaanse bedrijf Goodyear Tire & Rubber. Door innovatie en ontwikkeling is het bedrijf er in geslaagd de kwaliteit en kenmerken van elke generatie zomerbanden te verhogen. De nieuwe Debica banden bieden grote wendbaarheid en comfort op droge en natte wegen. De banden van het Poolse merk zijn tegenwoordig over heel de wereld te koop. De aantrekkelijke prijzen zijn slechts één voordeel, het feit dat het aanbod breed genoeg is om banden te leveren voor nagenoeg alle auto’s, is een ander groot voordeel. Zeker omdat dit niet standaard is voor merken die lagere prijzen proberen te hanteren dan de A-merken op de markt.

Debica zomerbanden, wat zoek jij?

Het Poolse merk Debica blijft een betaalbaar alternatief voor op de markt beschikbare premium banden. Elke band voldoet aan de huidige eisen en heeft de EU-labels voor rolweerstand, geluidsemissie en grip op nat wegdek. Dat betekent dat het makkelijker wordt om direct de banden onderling te vergelijken. De rolweerstand heeft te maken met het brandstofverbruik waarbij A de beste score is. Wil je weinig geluid in de auto tijdens het rijden, zoek dan de band met het minste aantal decibel. Op de website kun je de labels direct zien, samen met de klantbeoordeling van de klanten die de banden gebruikt hebben. Zo wordt het net even iets makkelijker om de band te vinden die het best past bij jouw eisen.

Debica zomerbanden - kwaliteit tegen een redelijke prijs

Voor zomerbanden adviseren wij de Debica Presto en Furio banden - kwaliteitsmodellen die duurzaamheid, veiligheid en comfort bij hoge snelheden verzekeren. Het Presto pattern is een asymmetrische band die uitstekende prestaties biedt in alle weersomstandigheden. Furio is aantrekkelijk door een innovatief design en hoge snelheidswaardes. Het directionele profiel biedt voor een groot V-vormig patroon voor een betere stabiliteit in bochten en de vele zijkanalen in het profiel voorkomen aquaplaning. Zorg altijd voor de juiste bandenspanning voor de zomerbanden. Dit versterkt de prestaties van de banden, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de banden langer mee zullen gaan. De monteur kan je vertellen wat de beste bandenspanning is voor de banden op jouw auto. Je kunt de montage direct regelen wanneer je de banden bij autobandenmarkt.nl koopt – bij een servicepartner bij jou in de buurt zodat je direct kunt genieten van jouw nieuwe zomerbanden van Debica.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave