Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Firestone All season banden

Firestone all seasons banden voor alle seizoenen

Wanneer het om all seasons banden gaat, vind je vaak negatieve informatie op het internet. Verrassend is dit niet. All season banden hebben lange tijd een slechte naam gehad omdat zij nooit verder kwamen dan matige prestaties. Maar de laatste jaren is er veel tijd en geld gestoken in ontwikkeling en onderzoek van de banden. De rubbersamenstelling is aangepast, het loopvlak is voorzien van innovatieve aanpassingen en daardoor zijn de prestaties over het algemeen beter geworden. Dit geldt zeker voor de Firestone all seasons banden. Dit bandenmerk staat bekend om het enorme aanbod aan banden, waardoor vaak vergeten wordt dat Bridgestone tegenwoordig eigenaar is van dit merk. De MultiSeason banden van Firestone worden over heel de wereld verkocht en vallen vooral op vanwege de sterke prestaties voor de meeste afmetingen. Daarnaast zijn de banden voorzien van een aantrekkelijke prijs, zeker wanneer je de banden vergelijkt met banden van veel van de andere merken op dit gebied.

Firestone all seasons banden vergelijken in de winkel

Tegenwoordig kun je met een gerust hart all seasons banden bestellen via het internet voor jouw auto. Maar de keuze voor een autoband is een belangrijke keuze, daarom is het verstandig om eerst even de tijd te nemen om het aanbod aan banden te vergelijken. Dit is makkelijker dan je denkt. Alle banden die in Europa verkocht worden, moeten voorzien zijn van een bandenlabel. Op dit label vind je onder andere de rolweerstand van de band, de grip op nat wegdek en daarnaast ook het geluidsniveau van de banden. Wanneer je weet wat jij belangrijk vindt, of wanneer je alle eigenschappen op maximaal wilt hebben, dan weet je direct hoe je naar de banden moet kijken. Aangezien de prijs direct in beeld staat, heb je alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken.

Firestone all seasons banden direct laten monteren

Heb je de banden gevonden die helemaal bij jou passen, en bij jouw auto? Dan kun je de banden direct bestellen. Wij zorgen ervoor dat de banden binnen korte tijd bij jou geleverd worden. Over de montage hoef je je geen zorgen te maken. Dit kun je namelijk direct regelen wanneer je de banden bij ons in de winkel bestelt. We hebben montagepartners door heel Nederland en de kans is groot dat er ook eentje bij jou in de buurt aanwezig is. Wil je gemakkelijk banden kunnen bestellen, zonder je ergens zorgen om te maken? Dan kies je voor de banden van autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave