Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Firestone Zomerbanden

Firestone zomerbanden, het merk met de ervaring

Firestone is een van de bandenproducenten die al bijzonder lang actief is op de markt. Reeds in 1900 was het bedrijf actief met het maken van rubberproducten onder de naam Firestone Tire & Rubber Company. Op dit moment staat het Amerikaanse merk stevig in de markt en worden de banden over heel de wereld verkocht. Firestone staat niet alleen bekend om de autobanden met een goede prijskwaliteitverhouding, het is ook een merk dat bijzonder veel vrachtwagenbanden ontwikkeld heeft tegen aantrekkelijke prijzen. De naam Firestone is ook zeer bekend onder de liefhebbers van de Indy 500, aangezien het daar meerdere malen de hoofdprijs in de wacht gesleept heeft. In 2000 werd het honderdjarige bestaan van het merk gevierd, met meer dan 8.000 verschillende banden die op de markt te vinden zijn onder dit label. Deze banden worden over heel de wereld verkocht en komen overal steevast goed uit de testen.

Firestone zomerbanden online vergelijken

Bij een merk als Firestone weet je zeker dat je een breed assortiment aan banden vindt. Dat is aantrekkelijk, want op die manier kun je de banden kiezen die het beste bij jou passen. Door de prijs en het bandenlabel naast elkaar te leggen, kun je direct zien welke van de banden het meest interessant voor jou is. Zo kun je op zoek naar de stilste band door naar het aantal decibel te kijken, of je kunt kijken naar de band met de laagste rolweerstand zodat je meer kilometers kunt rijden met een tank. Kijk vooral ook naar de grip op nat wegdek, omdat dit een punt is waarop de banden zeker moeten presteren. De eigenschappen van de banden komen het best naar voren bij de juiste bandenspanning, controleer deze daarom regelmatig. Het verlengt de levensduur van de band ook nog eens.

Firestone zomerbanden, ook voor de Nederlandse zomer

Zomerbanden worden ontwikkeld om bestand te zijn tegen de hogere temperaturen. Winterbanden zouden in de zomer bijzonder snel slijten, omdat de rubbersamenstelling te week is. Maar de Firestone zomerbanden houden ook rekening met de neerslag die in de zomer valt, zodat er een kleiner risico is op aquaplaning. Houd je van comfort tijdens het rijden, kies dan banden met een lager geluidsniveau. Deze banden zorgen voor minder geluidsoverlast in de cabine bij de juiste bandenspanning, wat het prettiger maakt om langere afstanden af te leggen in de auto of vrachtwagen. Alle Firestone zomerbanden zijn te vinden op autobandenmarkt.nl, waar een lange lijst met servicepartners beschikbaar is voor de montage van de nieuwe banden.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave