Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Fortuna Winterbanden

Fortuna winterbanden – meer veiligheid, meer betrouwbaarheid, tegen lage kosten

Fortuna is een budgetmerk dat in handen is van Deldo Autobanden N.V., een commercieel bedrijf dat is gevestigd in Antwerpen, België. Na 30 jaar ervaring met bandenmerken, weet Deldo wat nodig is om te slagen in de zeer concurrerende bandensector. De banden van Fortuna worden sinds 2005 gefabriceerd in Azië, profiterend van de opkomst van grote fabricagefaciliteiten in deze regio, en worden wereldwijd geëxporteerd naar een groot aantal landen.

Om in de winter veilig auto te kunnen rijden, zijn gespecialiseerde winterbanden nodig die volledig functioneel blijven bij lage temperaturen. Zelfs de beste zomerbanden presteren niet goed als de temperatuur onder de 5 °C daalt. Maar voor veel automobilisten zijn de kosten van nieuwe premium winterbanden een obstakel en ze zijn begrijpelijkerwijs ook terughoudend om tweedehands banden te kopen. Daarom zijn budgetbanden een goed alternatief en Fortuna winterbanden zijn op autobandenmarkt.nl beschikbaar tegen zeer voordelige prijzen.

Met de voordelige Fortuna winterbanden van autobandenmarkt.nl komt u de winter goed door

Voor de prijsbewuste, maar ook de veiligheidsbewuste klant biedt autobandenmarkt.nl sterke en betrouwbare Fortuna Winterbanden. Met maten van 175/75 R16 tot 255/50 R19 is de Winter een stevige winterband die is ontworpen voor een betere tractie onder moeilijke omstandigheden. De silica rubbersamenstelling en het diepe ribbelpatroon zorgen voor een goede grip op een bevroren wegdek en maakt het ook mogelijk om op droog asfalt bij lage temperaturen met vertrouwen te rijden.

Koop twee of meer Fortuna winterbanden op autobandenmarkt.nl en we zullen ze u gratis leveren: op een plaats van uw keuze binnen het Verenigd Koninkrijk of bij een garage in uw buurt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave