Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Fulda Winterbanden

Fulda Winterbanden: oerdegelijke Duitse kwaliteit

Fulda winterbanden gebruiken een speciale silica samenstelling die is ontworpen om de prestaties van de banden te verbeteren bij temperaturen onder de 7 graden Celsius. Met de winterbanden van Fulda krijgt u tijdens winters weer meer grip op de weg en kunt u dus makkelijker remmen, opstarten en schakelen. Met een winterband heeft u meer controle op de weg tijdens koud weer.

Kenmerken winterbanden van Fulda

De winterbanden van Fulda maken gebruik van speciale lamellen op de winterbanden. Dit zijn extra groeven in de loopvlakken van de band. Hierdoor wordt water en sneeuw beter weggeleid. Daardoor krijgt de band juist extra grip op de weg. De banden van Fulda hebben ook bredere profielblokken, waardoor de sneeuw beter uit de band wordt gekanaliseerd.

Waarom winterbanden onder uw auto?

Winterbanden zijn speciaal ontworpen om een betere grip op de weg te bieden tijdens de koudere wintermaanden. In sommige landen zijn winterbanden zelfs wettelijk verplicht. Deze wettelijke verplichting geldt niet in Nederland, maar wel voor landen met wintersportgebieden. Toch kunnen winterbanden ook een goede keuze zijn bij relatief milde winters, zoals het Nederlandse winterse weer. Het kan in Nederland namelijk regelmatig glad worden op de weg tijdens de wintermaanden. Dan is een goede winterband essentieel voor de veiligheid van u en uw medepassagiers.

Fulda: Duits erfgoed en kwaliteit

Het bandenmerk Fulda is opgericht in 1906 in de Duitse stad Fulda. Het produceert banden van hoge kwaliteit. Het is een oerdegelijke Duits product. Fulda is een trots onderdeel van de Goodyear-groep en een van de meest populaire bandenmerken onder Duitse vrachtwagenchauffeurs.

Fulda Kristall Montero 3 en Kristall Control HP2 winterbanden

De meest bekende winterband van Fulda is de Kristall Montero 3. Dit is een band die allround winterprestaties levert voor een opvallende betaalbare prijs. Met deze band krijgt u topprestaties in alle winteromstandigheden. De Kristall Montero 3 levert comfortabele rijprestaties tijdens kou, nat weer en op sneeuw- en ijsondergrond. De Kristall Montero 3 winterbanden hebben de volgende kenmerken: 1. Uitstekende weerstand op besneeuwde wegen. 2. Geoptimaliseerd voor allround prestaties. 3. Uitstekende grip bij lage temperaturen Ook de Kristall Control HP2 is een betrouwbare winterband. Deze band wordt gekenmerkt door: 1. Uitstekende controle op sneeuwondergrond. 2. Sterke, droge prestaties tijdens winters weer. 3. Hoge kilometrage. U kunt profiteren van een betrouwbare weerstand in de sneeuw met de SnowCatcher technologie van Fulda. De middelste groeven op de winterbanden vormen een in elkaar grijpend netwerk dat de sneeuw vangt terwijl u rijdt. Hierdoor behoudt de band grip op de een weg die is bedekt met sneeuw. De Fulda winterbanden zijn ook voorzien van zogenaamde Bubble Blade-technologie. Door deze technologie levert de band goede prestaties tijdens sneeuw en ijzig weer, maar ook tijdens ander type winters weer. De banden zijn gemaakt van onder andere polymeer. Deze substantie blijft flexibel bij lage temperaturen, waardoor optimale prestatie worden geleverd tijdens de koude winterse weersomstandigheden. autobandenmarkt.nl heeft een keuze aan winterbanden van Fulda. Check dus onze aantrekkelijke prijzen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave