Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Gislaved Zomerbanden

Gislaved zomerbanden, grip in alle situaties

Gislaved is een bandenfabrikant uit Zweden, die al meer dan 100 jaar ervaring heeft met het maken van rubberproducten. De focus van dit bandenmerk heeft lange tijd gelegen op de Scandinavische markt, maar tegenwoordig zijn de banden van dit label over heel de wereld te koop. Het merk is tegenwoordig onderdeel van Continental, maar maakt nog altijd banden onder de eigen naam. De Gislaved banden staan bekend om de goede prestaties onder uitdagende omstandigheden en Gislaved werkt dagelijks aan innovatie, verbetering en research om de autobanden nog beter te maken. Gislaved legt daarnaast de nadruk op het comfort tijdens het rijden, door extra te letten op het geluidsniveau en de wegligging om zo het comfort te verhogen. Dat betekent niet alleen grip tijdens het rijden, het betekent ook een prettige ervaring. Zeker wanneer je let op de eisen die je zelf aan de banden stelt. Gislaved zomerbanden zijn beschikbaar met een lagere rolweerstand, een lager geluidsemissieniveau, en met betere grip op nat wegdek. Welke van de banden het best bij jou past, hangt uiteraard af van jouw eigen eisen en jouw rijstijl.

Gislaved zomerbanden presteren door innovatie

Gislaved maakt banden die presteren en dat is mede te danken aan de overname door Continental. Dit heeft ervoor gezorgd dat Gislaved meer middelen en meer informatie ter beschikking kreeg, wat omgezet kon worden in innovatieve oplossingen bij het maken van banden. Dat is van groot belang op de huidige autobandenmarkt, waar steeds meer merken en soorten banden te vinden zijn en waarbij de consument steeds kritischer kijkt naar de testresultaten en het bandenlabel dat bij de specifieke band hoort.

Gislaved zomerbanden kiezen, kiezen voor veiligheid

Gislaved richtte zich op de Scandinavische markt, maar zo verschillend zijn de Zweedse zomers niet van de Nederlandse zomers. Daardoor zijn de Gislaved zomerbanden ook bijzonder geschikt voor de Nederlandse automobilist. Zij verlagen het risico op aquaplaning, maar maken het vooral aangenaam om langere afstanden te rijden. De wegligging is beter, er komt minder geluid naar de auto en de auto reageert beter op abrupte stuurbewegingen door de opbouw van de banden van Gislaved. Daarmee is het een band die veiligheid, comfort en betrouwbaarheid biedt. De banden zijn gewoon via het internet te bestellen, waarna zij aan huis bezorgd worden. Op autobandenmarkt.nl vind je alle banden van Gislaved tegen aantrekkelijke prijzen en met korte levertijden, zodat je direct het verschil kunt ervaren tijdens het rijden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave