Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Goodride Winterbanden

Goodride Winterbanden, kwaliteitsbanden voor een budget prijs

Goodride Winterbanden zijn een erg goede keuze wanneer u winterbanden van goede kwaliteit wilt voor een budgetprijs. Goodride is een bandenproducent uit Azië. Dit stelt ze in staat om de prijzen laag te houden, terwijl ze wel een goede kwaliteit bieden. Dit is alleen maar winst voor u en uw portemonnee. Verward u Goodride niet met Goodyear. Goodride biedt goede kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke budgetprijs. De meeste bekende en populaire winterbanden van Goodride zijn de Goodride SW601 en de Goodride SW608. Deze zal ik daarom hieronder even kort toelichten. Bent u benieuwd naar de prijs? De prijzen van de winterbanden van Goodride zijn een stuk voordeliger dan u denkt. Schroom dus vooral niet om de prijzen van autobandenmarkt.nl voor Goodride banden te bekijken.

Goodride SW601 winterbanden

Deze band van Goodride heeft een asymmetrisch profielontwerp. Daardoor biedt deze winterband gebalanceerde prestaties voor alle rijomstandigheden. Het speciale zigzag-profiel van de lamellen helpen de blokstijfheid te behouden. De bijtranden van de band zorgen voor een verbeterde tractie in sneeuw en op ijs. De groeven zorgen voor een goede afwatering van sneeuw, smeltende sneeuw en water. Daardoor wordt het contact van de banden met het wegdek gemaximaliseerd. Deze kenmerken verhogen de grip op de weg en zorgen daardoor voor veiligere rijomstandigheden voor u en uw medepassagiers tijdens winterse weersomstandigheden. De belangrijkste kenmerken van de SW601 winterbanden, zijn:

- Beter rijcomfort.

- Speciale loopvlaksamenstelling

- Asymmetrisch patroonontwerp

Goodride SW608 winterbanden

Deze winterband van Goodride heeft de volgende belangrijkste kenmerken:

- Een v-vormig profiel

- Een speciale winterband samenstelling

Het v-vormige profielontwerp heeft een belangrijke, brede afwateringgroef. Dit stelt de band in staat om efficiënt sneeuw, modder en water af te voeren. Dit heet aquaplanning en dit is erg belangrijk bij een winterband. Wanneer de aquaplanning niet goed is, blijft de auto als het ware op sneeuw en ijs drijven. U begrijpt dat bij een slechte aquaplanning de grip op de weg erg slecht is. Daarom is het een belangrijk gegeven dat de winterbanden van Goodride een goede aquaplanning hebben. Bij deze winterband is daarnaast de tractie geoptimaliseerd door de lamellen die het contact van de band met het wegdek maximaliseren. Daardoor heeft u een veel betere controle tijdens het rijden in winterse weersomstandigheden. Dit geeft u dus veel meer veiligheid bij het rijden over gladde en natte wegen. Door de speciale rubbersamenstelling van deze band, biedt het goede prestaties tijdens het rijden. Goodride winterbanden hebben zeer aantrekkelijke prijzen bij autobandenmarkt.nl . Check dus vooral even de bijbehorende prijzen en bestel meteen de winterbanden voor het nieuwe winterseizoen.  

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave