Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Goodyear Zomerbanden

Goodyear zomerbanden, kwaliteit en ervaring

Goodyear is een van de grootste bandenproducten ter wereld. Al in 1898 werd het bedrijf opgericht en het staat uiteraard vooral bekend om de banden die gefabriceerd worden. De rubberproducent maakt echter veel meer dan banden. Charles Goodyear zelf, de uitvinder van het gevulkaniseerd rubber, was de inspiratie voor de naam van het bedrijf, maar was zelf nooit betrokken bij Goodyear. Op dit moment zijn de Goodyear zomerbanden over heel de wereld verkrijgbaar in alle soorten en maten. De zomerbanden van Goodyear staan vooral bekend om de hoge kwaliteit, de innovatieve oplossingen en de goede prijskwaliteitverhouding. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Goodyear een van de marktleiders geworden is na de vele overnames die het bedrijf verricht heeft door de jaren heen.

Innovatieve technologie met Goodyear zomerbanden

We hebben hoge eisen wanneer het om de kwaliteit van onze banden gaat. Met de Nederlandse seizoenen is dat niet meer dan logisch. We willen grip hebben in de winter met onze winterbanden, en in de zomer zorgen de Goodyear zomerbanden voor de beste prestaties, ook op nat wegdek. De extra groeven in de banden van Goodyear zorgen ervoor dat het water op het wegdek beter afgevoerd kan worden en de SmartWear-technologie is een van de innovaties geworden waardoor het bedrijf echt aan de top kwam te staan. Ook na slijtage blijven de banden namelijk de beste prestaties leveren door de extra lagen die onder het loopvlak aangebracht zijn. De EfficientGrip met FuelSaving technologie maakt de banden daarnaast ook aantrekkelijk voor de mensen die op zoek zijn naar een band die het brandstofverbruik vermindert. Dat is niet alleen goed voor het milieu, het is ook aantrekkelijk voor de portemonnee, zeker wanneer je jaarlijks langere afstanden aflegt in de auto.

Zomerbanden van Goodyear voor elk voertuig

De verschillende soorten zomerbanden van Goodyear zijn voor alle voertuigen te vinden. Het bandenmerk heeft namelijk de meest uiteenlopende maten in het assortiment opgenomen, waardoor je altijd de juiste afmetingen kunt vinden voor jouw velg en auto. Dat maakt het interessant om naar de banden van Goodyear te kijken. Let vooral op de bandenspanning wanneer je op zoek bent naar een band met goede prestaties en een langere levensduur. Wanneer je de banden bij ons bestelt, kun je direct een montagepartner bij jou in de buurt uitzoeken, die je kan vertellen wat de beste bandenspanning voor de banden op jouw auto is. Ook daarom kies je voor de aantrekkelijke prijzen en sterke service van autobandenmarkt.nl.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave