Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

GT Radial All season banden

GT Radial all seasons banden voor meer dan 100 landen

GT Radial banden worden gemaakt door GiTi Tires. Het is een bedrijf dat dagelijks aan het werk is met het maken van sterkere banden tegen aantrekkelijke prijzen en dat is wenselijk. De meeste automobilisten zijn immers op zoek naar de beste band binnen een bepaald budget en dan zijn deze banden aantrekkelijk. Dit is goed te zien overigens, GT Radial banden worden nu meer dan 60 jaar gemaakt en worden verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd. Dagelijks zijn er meer dan 30.000 mensen aan het werk, om onder andere de GT Radial all seasons banden te maken. Deze hebben een andere samenstelling van het rubber, zodat deze kunnen presteren in de zomermaanden, maar ook wanneer het vriest. Het belangrijkste is natuurlijk de grip en de rolweerstand, daarom vind je deze op het bandenlabel terug, samen met het geluid dat de banden produceren tijdens het rijden.

GT Radial all seasons banden vergelijken met een bandenlabel

Het kiezen van een autobanden is niet iets dat je even snel tussendoor doet. De banden vormen het enige contact met het wegdek en daarom is het goed om hier extra aandacht aan te besteden. Het comfort tijdens het rijden wordt grotendeels bepaald door de wegligging en het geluid dat de banden maken tijdens een langere rit. Kijk daarom altijd naar de rolweerstand, de grip en natuurlijk het aantal decibel wanneer je de banden naast elkaar legt. Op die manier kun je de GT Radial all seasons banden ook gemakkelijk vergelijken. Let hierbij op de bandenspanning wanneer de banden op de auto gemonteerd zijn. De juiste bandenspanning verbetert de prestaties van de banden en zorgen voor minder slijtage aan het loopvlak waardoor de banden ook nog eens veel langer meegaan.

GT Radial all seasons banden vandaag nog bestellen

Heb je haast bij het bestellen van de nieuwe GT Radial all seasons banden? Dan ben je op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alle bestellingen snel verzonden worden. Bestel je meer dan twee banden, dan krijg je van ons ook nog eens gratis verzending zodat het nog leuker wordt om online banden te kopen. Zoek je direct een servicepartner uit de lijst uit voor de montage van de banden? Zo weet je zeker dat je direct kunt profiteren van jouw nieuwe vierseizoenenbanden. Alle banden van alle merken tegen aantrekkelijke prijzen en met goede voorwaarden? Dat vind je natuurlijk gewoon op autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave