Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

GT Radial Zomerbanden

GT Radial zomerbanden, wanneer kwaliteit telt

GT Radial is een van de grootste bandenproducenten ter wereld en maakt miljoenen banden per jaar. Deze worden over heel de wereld verkocht en vooral de breedte van het aanbod zorgt voor het succes. Het merk heeft banden voor alle auto’s in alle afmetingen, maar ook voor lichte vrachtwagens, bestelbussen en bussen. De innovatieve instelling van het bedrijf is goed te zien wanneer er gekeken wordt naar alle onderzoeken die jaarlijks verricht worden en die zorgen voor het ontwikkelen van GT Radial zomerbanden die elk seizoen beter uit de testen komen. Uiteraard voldoen de banden aan de Europese eisen, maar wat belangrijker is, is waar jij precies naar op zoek bent.

GT Radial banden voor jouw auto

Bij het zoeken naar de juiste zomerband, is het goed om te kijken naar jouw eigen eisen. Zomerbanden moeten aan specifieke eisen voldoen. De rubbersamenstelling moet sterk genoeg zijn om de hogere temperaturen aan te kunnen. Hierbij moet je niet vergeten dat het asfalt veel warmer wordt dan de eigenlijke buitentemperatuur. De banden moeten tevens grip bieden bij regenachtige omstandigheden, zeker met de Nederlandse zomers. Daarna kun je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zo zijn er GT Radial zomerbanden die stiller zijn, waardoor het comfort tijdens het rijden hoger ligt. Je kunt ook kiezen voor een band met een lagere rolweerstand, zodat er minder brandstof nodig is om eenzelfde afstand af te leggen. Wil je zeker weten dat je genoeg grip hebt tijdens natte wegomstandigheden, kijk dan naar dit punt op het bandenlabel. Op die manier kun je altijd de zomerbanden vinden die gemaakt zijn voor jouw eisen, en dat maakt het rijden in de zomer nog net iets leuker.

GT Radial zomerbanden, kies de maat en bestel online

Bij het bestellen van nieuwe banden voor jouw auto, is het goed om de maat in de gaten te houden. Op de huidige banden kun je de maat direct aan de zijkant van de band aflezen. Bestel altijd de goede maat, anders passen de banden niet op de velgen. Let na de montage eens extra op de bandenspanning. Wanneer de banden op de goede spanning gehouden worden, gaan de banden namelijk veel langer mee. Daarnaast komen de prestaties van de banden beter uit: De eigenschappen van de band die op het label vermeld staan, zijn gemeten bij de juiste bandenspanning namelijk. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod aan banden tegen aantrekkelijke prijzen, met lokale montagepartners die de banden direct voor je op de auto kunnen monteren tegen een kleine vergoeding.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave