Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Hankook Winterbanden

De verrassende innovatieve technologie van Hankook Winterbanden

Hankook heeft de afgelopen jaren een enorme transformatie ondergaan. Dit werd duidelijk na de introductie van de i*cept RS2 winterband. De inzet van Hankook heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Dit komt onder andere naar voren uit de tests van winterbanden van het Engelse Autoexpress. Van de laatste plaats in 2016, hebben Hankook winterbanden de tweede plaats bereikt in de test voor 2017/2018, uitgevoerd in het vriezende Finland. Deze transformatie is ook voelbaar achter het stuur. Met de Hankook winterband i*cept RS2 is de grip op de weg tijdens regen scherp. Ook is er een goede tractie bij het versnellen in de bocht. Deze band biedt een goede balans op een besneeuwde ondergrond. Deze goede prestaties tijdens winterse omstandigheden gaan niet ten koste van de prestatie op droge ondergronden. De Hankook i*cept RS2 winterbanden bieden dus zeker goede kwaliteit.

Hankook i*cept winterbanden

Hankook heeft een speciale productielijn van winterbanden, die i*cept is genoemd. Deze banden geven erg goede prestaties in het winterse weer. Welke i*cept winterband past het beste bij u? U heeft keuze uit de volgende banden:

- Winter i*cept evo (W310), speciaal ontworpen voor het rijden in winters weer.

- Winter i*cept RS (W442), een verbeterde winterband voor sneeuw en ijs.

- Winter i*cept RS2 (W452), een verbeterd patroonontwerp voor een optimale prestatie in sneeuw.

- Winter i*cept evo2 (W320), een verbeterd asymmetrisch patroon, speciaal ontworpen voor het rijden door alle winterse weersomstandigheden.

Hankook: Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het autorijden

Hankook is een Koreaans bandenmerk, opgericht in 1941. Het is in al die decennia uitgegroeid tot het 7e grootste bandenbedrijf ter wereld. Continue zet het bedrijf zich in om nieuwe mogelijkheden te creëren en nieuwe uitdagingen te overwinnen. Hankook is zeer gefocust op technologie en kwaliteit. Deze factoren hebben er de afgelopen decennia voor gezorgd dat Hankook constant een optimale rijervaring wilt bieden aan bestuurders over de hele wereld.

De Hankook Winterband RS evo (W442)

Wilt u graag winterbanden voor de Nederlandse winter? Dat is zeker aan te raden voor het veilig rijden tijdens winterse weersomstandigheden. De RS evo (W442) van Hankook is een uitstekende winterband om op sneeuw- en ijsondergronden goed en verantwoord te kunnen rijden. Het biedt goede grip op de weg. Deze winterbanden hebben een hoge dichtheid aan groeven en een verbeterde technologie van het profiel. Daardoor wordt de sneeuw- en ijstractie versterkt terwijl er een lage rolweerstand is en de kilometrage verbetert. De band vermindert bovendien het geluid wat zorgt voor een comfortabele en soepele rit. De specifieke kenmerken van het bandenprofiel van deze winterband zijn:

- Vier gekanaliseerde rechte groeven zorgen ervoor dat water en modder effectief wordt weggeleid.

- Zigzag middengroef verbetert de tractieprestatie in sneeuw.

- De golftechnologie zorgt juist voor een betere grip op gladde oppervlakken.

- Het brede bandprofiel zorgt voor een maximaal contactoppervlak en verbetert hiermee de prestaties op ijsondergronden.

Bekijk dus snel het assortiment en aantrekkelijke prijzen van de Hankook winterbanden, zomerbanden of vierseizoenenbanden op autobandenmarkt.nl.  

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave