Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Hankook Zomerbanden

Hankook zomerbanden, kwaliteit voor elke auto

In de wereld van de autobanden zijn veel merken die al meer dan 100 jaar aan de weg timmeren. Hankook hoort niet bij deze namen. Het bedrijf werd pas in 1941 opgericht en sinds de jaren ’90 heeft de bandenfabrikant de ogen op de Europese markt gericht waarbij zelfs een afdeling in Europa opgezet werd. De kwaliteit van de Hankook zomerbanden is hoog en dat is direct ook te zien aan de keuze van de autofabrikanten. Veel nieuwe modellen van Renault, Ford, Volkswagen en Volvo worden geleverd met deze banden. Aangezien deze banden dus gebruikt worden tijdens de eerste testritten, is duidelijk dat de autofabrikanten rekenen op de kwaliteit van Hankook. Niet alleen zij: Wereldwijd zijn er veel mensen die iedere keer opnieuw kiezen voor Hankook. Kwaliteit voor elke auto, met een breed aanbod dat zich ook voor elke auto, terreinwagen en SUV leent.

Hankook zomerbanden, krachtig op veel gebieden

Wanneer je op zoek gaat naar zomerbanden, dan wil je kwaliteit en een lage prijs. De prijs is echter steeds minder relevant geworden voor de mensen die banden nodig hebben. We weten inmiddels dat budgetbanden een korte levensduur hebben, en wanneer je geen grip hebt op nat wegdek in de Nederlandse zomer, wordt rijden wel heel erg lastig. Daarom is het beter om te kijken naar de banden met de sterke prestaties. Een goede grip op natte wegen, een lagere rolweerstand, een langere levensduur en minder geluid vanaf de banden naar de auto. Dat zijn kwaliteiten waar je iets mee kunt wanneer je langere afstanden moet rijden. Let daarbij wel goed op de bandenspanning. De eigenschappen van de band komen alleen tot hun recht bij de juiste bandenspanning en dit verlengt ook de levensduur van de banden. Vraag bij de montage daarom direct naar de goede bandenspanning voor de banden op jouw auto.

Hankook banden bestellen en laten monteren

Het bestellen van banden en velgen is makkelijker geworden dankzij het internet. Er is meer informatie, een breder aanbod en je kunt altijd gaan winkelen wanneer jij wilt. Dat is praktisch, maar het wordt nog beter. Dankzij de lijst met lokale montagepartners kun je altijd een montagepartner bij jou in de buurt vinden. Je kunt direct een afspraak maken wanneer je de banden bestelt, zodat we de banden zelfs direct bij de servicepartner kunnen leveren. Tel daar het brede aanbod en de snelle levering bij op, en je weet direct waarom autobandenmarkt.nl de beste keuze is.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave