Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Heidenau Winterbanden

Heidenau winterbanden voor de speciale voertuigen

Heidenau is een bandenfabrikant uit Duitsland, maar is onlangs begonnen aan een flinke expansie door wereldwijd banden te leveren. Het zijn niet de standaardbanden die je hier vindt. Heidenau winterbanden zijn gemaakt voor de oldtimers met de afwijkende maten, maar de meeste banden van dit merk zijn voor tweewielers gemaakt. Zo is het merk bekend geworden in de motorsport, maar zijn er ook veel brommers en scooters die de banden van Heidenau als trouwe partner hebben. De banden staan bekend om de kwaliteit en de goede prijzen die het mogelijk maken om de banden op tijd te verwisselen. De Heidenau winterbanden zijn speciaal ontwikkeld voor de winterse omstandigheden en zorgen ervoor dat je ook op een tweewieler of in een oldtimer de grip hebt die je nodig hebt om op de weg te blijven.

Heidenau winterbanden helpen je de winter door

De grotere bandenfabrikanten zetten voornamelijk in op de meest verkochte afmetingen en soorten. Bij Heidenau is dat niet het geval. Deze bandenfabrikant maakt de banden die je nodig hebt, ook wanneer je afwijkende maten nodig hebt, of een aparte auto die tot de oldtimers gerekend wordt. De banden van Heidenau zijn de banden waar je op kunt rekenen. In de zomer, maar ook in de winter met de speciaal ontwikkelde winterbanden die ervoor zorgen dat de grip optimaal is. De banden zijn uiteraard gewoon online te bestellen. Op autobandenmarkt.nl vind je alle afwijkende maten, en een lijst met partners die de banden voor je kunnen monteren wanneer je dit zelf niet kunt of wilt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave