Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Infinity Winterbanden

Infinity winterbanden, grip in de kou

Infinity banden worden gemaakt in China, maar de eigenaar van het merk is de Al Dobowi Group, een onderneming uit Dubai dat steeds meer voeten in de grond krijgt in de autobandenindustrie. Al Dobowi Group is eigenaar van verschillende merken, waaronder Infinity en Eternity. Het label werd opgericht in 2006 en hetzelfde jaar werd de productie gestart. Op dit moment zijn er verschillende Infinity winterbanden te vinden in het assortiment van de autobandenfabrikant. Het aantal banden zal de komende jaren alleen maar blijven stijgen aangezien de onderneming uit Dubai veel geld gereserveerd heeft voor innovatie en ontwikkeling. De banden van Infinity vallen in de middenklasse, hebben aantrekkelijke prijzen en presteren relatief goed in koude omstandigheden.

Infinity winterbanden tegen aantrekkelijke prijzen

Bij het zoeken naar een winterband is het belangrijk dat er niet alleen gekeken wordt naar de grip op sneeuw en ijs. De Nederlandse winters kennen veel neerslag, waarbij een nat wegdek ook tot de mogelijkheden behoort. De Infinity winterbanden moeten ook hier presteren en dit is direct te zien aan het label op de band. Let ook op het comfort tijdens het rijden, zeker wanneer je langere afstanden rijdt op wekelijkse basis. Een lager geluidsniveau is dan ideaal omdat dit ervoor zorgt dat er minder geluid naar de cabine zelf komt, waardoor de reis een stuk aangenamer wordt. Alle banden en velgen zijn gewoon online te bestellen tegen aantrekkelijke prijzen, vanuit huis. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod aan banden en velgen, en aan servicepartners die de montage van de banden voor je kunnen regelen zodat er geen omkijken meer naar hebt.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave