Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Infinity Zomerbanden

Infinity zomerbanden, prestaties in de zomermaanden

Infinity is een bandenmerk dat op dit moment nog niet zo bekend is. De Al Dobowi Group is echter bezig met een flinke opmars door banden aan te bieden in het middensegment tegen aantrekkelijke prijzen en prestaties die goed in deze groep vallen. De Infinity zomerbanden zijn dan ook een product van de onderneming uit Dubai, maar de banden worden gemaakt in China om de kosten laag te houden. Hoewel Infinity pas opgezet werd in 2006 heeft dit label al verschillende zomerbanden in het assortiment met uiteenlopende maten, zodat de kans groot is dat er Infinity zomerbanden te vinden zijn voor jouw auto. Deze banden zijn geschikt voor mensen die niet veel geld willen besteden aan banden, en die de auto doorgaans niet gebruiken voor bijzonder lange afstanden.

Infinity zomerbanden voor elke auto

Goede zomerbanden zijn belangrijk voor de grip en veiligheid in de zomer. Te weinig profiel op zomerbanden vergroot het risico voor aquaplaning, vermindert de controle in de bochten en zorgt voor een hoger brandstofverbruik door een verhoogde rolweerstand. Zijn de banden aan vervanging toe, kijk dan eerst even naar de maat die op de huidige banden staat. Vervolgens zijn de nieuwe zomerbanden gemakkelijk via het internet te bestellen. Is de velg ook aan vervanging toe, vervang deze dan ook voor het optimale resultaat na het vervangen van de banden. Alle Infinity zomerbanden zijn direct te bestellen via autobandenmarkt.nl, waar een breed aanbod aan banden en velgen klaarstaat, met korte levertijden voor het optimale gebruiksgemak.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave