Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Kelly Winterbanden

Kelly winterbanden, prestatie door ervaring

Kelly-Springfield Tire Company, of ‘Kelly’, is een bandenfabrikant met een lange geschiedenis. Het oorspronkelijke bedrijf zou in handen komen van Michelin in 1899, waarna een nieuwe start gemaakt werd onder de naam Kelly-Springfield Tire Company. In 1935 werd dit bedrijf op zijn beurt overgenomen door Goodyear, maar het zou tot de jaren ’90 duren voordat het bedrijf echt op zou gaan in Goodyear. Aangezien de Kelly winterbanden en zomerbanden op dat moment al een grote naam hadden, is het label behouden gebleven. Jaarlijks worden er miljoenen Kelly banden geproduceerd en verkocht over heel de wereld, waarbij verschillende productielocaties actief zijn gebleven in Amerika. Het hoofdkantoor is inmiddels verplaatst naar Goodyear, in Akron.

Kelly winterbanden online bestellen

Er zijn veel eisen die gesteld worden aan winterbanden en het is niet altijd even prettig om banden te bestellen van minder grote namen. De Kelly winterbanden zijn echter een begrip in Amerika en dankzij de overname door Goodyear, tientallen jaren geleden, beschikt Kelly over alle researchmiddelen, onderzoeksmogelijkheden en testfaciliteiten die nodig zijn om de banden te maken die aan alle eisen voldoen. Zo weet je zeker dat je grip hebt in de winter, ook wanneer je over sneeuw en ijs moet rijden, maar de Kelly winterbanden presteren ook goed wanneer er geen sneeuw of ijs ligt. Voor de Nederlandse winters is dat een bijzonder wenselijk idee. Alle autobanden zijn gewoon online te bestellen, net als de velgen voor de meeste modellen. Op autobandenmarkt.nl vind je een breed aanbod met handige zoekfunctie, en tal van servicepartners die kunnen assisteren bij het monteren van de nieuwe banden en velgen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave