Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kleber Quadraxer 2 SUV

Kleber heeft altijd al veel belang gehecht aan het rijcomfort van de bestuurder, zeker toen het bedrijf de samenwerking met Michelin aanging. Met de Kleber Quadraxer 2 SUV leggen ze dan ook de nadruk op stabiel rijden op elk terrein. De banden laten je niet alleen veilig de weg op gaan, maar zorgen er ook voor dat je 4x4 optimaal presteert op elk wegdek. De banden bieden een betrouwbare maar goedkope oplossing voor bestuurders van een SUV en worden aan de nodige tests onderworpen. Het merk is een goed alternatief voor Continental en streeft voortdurend naar verbeteringen. Van beide bandenmerken kun je een breed assortiment banden, velgen en wielen kopen op autobandenmarkt.nl.

De Kleber Quadraxer 2 SUV zijn degelijke en toch betaalbare vierseizoenenbanden voor je 4x4. De nieuwe technologie zorgt voor de juiste balans, die een redelijk groot voertuig zoals een SUV nodig heeft. Het gaat bij SUV-banden niet alleen om de uitstraling, maar vooral ook om de prestaties. Met een goed ontwikkeld bandenprofiel is de remweg zo kort mogelijk, ondanks het gewicht van de wagen. Met de Kleber Quadraxer 2 voor SUV voertuigen ben je verzekerd van een goede wegligging bij elk weer. Deze banden maken deel uit van ons ruime assortiment banden dat direct online verkrijgbaar is. Zo kun je straks snel weer de weg op voor een verbeterde SUV ervaring.

Koop je Kleber Quadraxer 2 SUV banden online

Op autobandenmarkt.nl kun je terecht voor verschillende merken autobanden voor je SUV, zo ook voor de Kleber Quadraxer 2.

Kleber

Met een zeer ruim assortiment van ruim 100 merken vind je altijd een geschikt stel banden. Met snelle levering en de mogelijkheid om binnen 30 dagen van de aankoop af te zien leveren wij een uitstekende klantenservice.