Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Kleber Zomerbanden

Kleber zomerbanden, een Europese stempel

Kleber werd opgericht in Frankrijk. Daarmee is het een van de weinige West-Europese merken die nog steeds actief is bij het maken van rubber. Het bedrijf heeft een van de grootste stempels in de geschiedenis van de banden in Europa gezet door in 1951 de eerste band te vervaardigen waarbij geen binnenband gebruikt werd. Deze innovatieve houding en de constante ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden en aanpassingen heeft ervoor gezorgd dat Kleber nog altijd een van de grootste merken is. Daar moet wel bij vermeld worden dat Kleber niet langer zelfstandig is, het bedrijf werd overgenomen door Michelin, maar het label van Kleber werd behouden vanwege de sterke naam en het grote marktaandeel dat het bedrijf al verworven had.

Kleber zomerbanden, sterk de zomer door

Wanneer het gaat om de kwaliteit van de banden, kan bijna volstaan worden met de lijst van autofabrikanten die de Kleber zomerbanden kiezen als vaste optie voor de nieuwe modellen die uit de fabrieken rollen. Volkswagen, Peugeot, Suzuki en Opel vertrouwen op de kracht van de banden wanneer hun klanten de eerste proefrit maken. Ben je op zoek naar nieuwe Kleber zomerbanden, kijk dan vooral eens naar het bandenlabel. Hierop staan de belangrijkste eigenschappen van de zomerbanden bij de juiste spanning. Zo kun je direct zien hoeveel geluid er van de banden naar de auto komt, wat de rolweerstand precies doet met het brandstofverbruik en ook de grip op nat wegdek staat op het label dat verplicht gesteld is door de Europese Unie. Handig wanneer je de banden wilt vergelijken, maar nog handiger wanneer je de band wilt vinden die echt helemaal bij jou past.

Kleber zomerbanden plaatselijk laten monteren

Sterke banden is een eerste voordeel. Het andere voordeel is dat je met onze service altijd goed zit. Bestel je meer dan twee banden, dan leveren we de bestelling gratis bij je aan huis af, of bij een servicepartner. Je kunt bij ons namelijk direct een afspraak maken voor de montage van de banden, zodat je zeker weet dat je tegen een kleine vergoeding de banden ook direct op de auto kunt laten monteren. Zo kun je direct profiteren van jouw nieuwe banden, zonder dat je meer moet regelen dan wat je bij ons op de website doet in een paar minuten. Geniet van het brede aanbod aan banden en velgen, en profiteer van de service waar autobandenmarkt.nl bekend om is komen te staan de afgelopen jaren.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave