Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Kumho All season banden

Kumho all seasons banden, geen bandenwissel meer

Kumho is een bandenfabrikant met een lange geschiedenis. Voorheen heette het nog Samyang Tire. Al sinds 1977 maakt deze fabrikant banden, die tegenwoordig over heel de wereld verkocht worden. De naam is overigens niet alleen bekend van de banden. Het merk heeft verschillende sponsordeals afgesloten om een grotere naamsbekendheid op te bouwen. Onder andere in de voetbal en autosport is het bedrijf actief. Maar nog actiever is het met het ontwikkelen van nieuwe banden, innovaties en mogelijkheden voor de moderne automobilist. Zoals door het maken van de Kumho all seasons banden, zodat je niet meer twee keer per jaar de banden moet verwisselen omdat een ander seizoen andere eisen heeft. En de vierseizoenenbanden van tegenwoordig zorgen ervoor dat je echt in elk seizoen ongehinderd de straat op kunt.

Kumho all seasons banden vergelijken op prestaties

Voordat je banden bestelt via het internet, is het goed om even de tijd te nemen en de banden te vergelijken. Je hebt namelijk keuze uit een veel groter aantal banden en dat stelt jou in staat om de banden te vinden die voldoen aan alle eisen die je hebt. Dit kan eenvoudig via het bandenlabel dat sinds 2012 verplicht is bij verkoop van autobanden binnen Europa. Hierop kun je de rolweerstand van de band zien, de mate van grip op natte wegen en het geluidsniveau van de banden. De Kumho Solus heeft in de meeste maten een prima grip op nat wegdek en heeft het gemiddelde geluidsniveau van een vierseizoenenband. De prijs van de Kumho all seasons banden ligt lager dan die van veel van de concurrenten, maar de rolweerstand ligt op zijn beurt weer net iets hoger. Een kwestie van smaak dus wanneer je banden gaat bestellen.

Kumho all seasons banden gratis laten bezorgen aan huis

Alle banden voor alle seizoenen zijn gewoon direct online te bestellen. Het grote voordeel is dat je de banden gewoon aan huis kunt laten leveren. Bestel je meer dan twee banden, dan leveren we de bestelling zelfs gratis bij je af. Of bij een servicepartner wanneer je ervoor gekozen hebt om de montage direct te regelen tijdens het bestellen. Informeer dan direct even naar de juiste spanning in de banden bij jouw auto. Op die manier presteren de banden namelijk direct optimaal en slijten deze gelijkmatig. Dat betekent dat de banden langer mee zullen gaan. Banden bestellen uit een groter assortiment aan autobanden, met scherpe prijzen? Dat is banden bestellen bij autobandenmarkt.nl.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave