Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Kumho Winterbanden

Kumho Winterbanden, voor goede prestaties tijdens winters weer

Kumho is een wereldwijd, snelgroeiend, bekend bandenmerk uit Zuid-Korea. Door hun expertise en ervaring weten ze steeds weer nieuwe innovatieve banden op de markt te brengen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn met name een specialist in brede banden. Dit geldt overigens ook voor de zomerbanden van Kumho. U kent de naam Kumho wellicht wel. Kumho is namelijk actief in de autosport, motorsport, maar ze sponsoren ook grote evenementen. In het assortiment van autobandenmarkt.nl vindt u winterbanden, zomerbanden en vierseizoenenbanden van Kumho. Kumho is in 1960 opgericht in Zuid-Korea als een dochteronderneming van Asiana Airlines. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste bandenproducenten ter wereld. Ze zijn vooral bekend doordat hun banden een goed veiligheidsniveau bieden voor een goede prijs. Deze goede prijs-kwaliteitverhouding zien we vaker bij Zuid-Koreaanse bandenmerken. Dit maakt Zuid-Koreaanse winterbanden aantrekkelijk. Wat zijn specifiek de kenmerken van Kumho Winterbanden?

Winterbanden van Kumho: betrouwbaar en betaalbaar

De winterbanden die Kumho produceert zijn betrouwbare winterbanden voor een goede, zachte prijs. Deze banden zijn een goede keuze wanneer u verantwoord met winterbanden wilt rijden tijdens de winter, maar er niet te veel voor wilt betalen.

Kumho Wintercraft WP51

De Wintercraft serie van Kumho bevatten de meest bekende winterbanden van Kumho. Tijdens de ANWB test heeft de Kumho Wintercraft WP51 winterband de 16e plaats gehaald, wat een erg goede score is voor een winterband in deze prijsklasse. De band is ontworpen voor uitzonderlijke prestaties op natte, winterse wegen. Ideaal voor Nederlands winterweer. De band biedt een goede grip in de sneeuw. De brede zijwaartse groeven leiden het water en de sneeuw snel weg. Het blokontwerp biedt bovendien ook de zijdelingse stabiliteit voor betere prestaties op drogere ondergronden. Deze band is ideaal voor passagiersauto’s en SUV’s. Even de kenmerken van de Kumho Wintercraft WP51 winterband op een rijtje:

- Uitstekende grip in de sneeuw en op besneeuwde ondergronden.

- Goede tractie tijdens het winterse weer door het goede patroon van de band, waardoor water en sneeuw snel wordt weggeleid.

- Het blokvormige patroon zorgt voor goede prestaties op droge ondergronden.

Kumho I*ZEN KW27

De IZEN KW27 is een uitstekende winterband die in moeilijk, winters weer goede prestaties levert. Het heeft een speciale rubbersamenstelling en een aangepast profiel, waardoor de auto beter op de weg ligt tijdens nat en glad weer. Daardoor heeft u een betere controle over uw auto en rijd u bovendien comfortabeler. Dit maakt de Kumho IZEN KW27 dus zeker een verstandige keuze. Helemaal als u wel een winterband wilt, maar niet te veel ervoor wilt betalen.

more ...

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave