Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Lassa Winterbanden

Lassa winterbanden: veilig, stabiel en comfort

Het bandenmerk Lassa is van Turkse komaf en is opgericht in 1974. Het merk werkt samen met voetbalteam FC Barcelona. Waarom? Omdat de spelers zich herkennen in de duurzaamheid, behendigheid en het vermogen van Lassa banden. Hiernaast is Lassa pionier op het gebied van winterbanden. Wij lichten de populairste Lassa winterbanden hieronder toe:

  • Snoways Era+ is ontwikkeld voor de zware winterdagen. Deze band leidt je moeiteloos door dik besneeuwde en ijzige wegen zonder comfort, veiligheid en prestatie uit het oog te verliezen.
  • Snoways 3: het loopvlakprofiel loopt in één richting waardoor deze Lassa winterband perfecte tractie op sneeuw heeft en een uitstekende handling en grip op zowel droge als natte wegen.
  • Competus Winter: deze Lassa winterband is perfect voor een 4x4 auto. Deze band is ontwerpen voor natte, besneeuwde wegen in uitdagende, winterse omstandigheden. De band biedt aandrijving zonder in te leveren op comfort en tractie van de 4x4 en SUV. De standaard bandensamenstelling zorgt ervoor dat de banden continu grip hebben op de weg, terwijl de silicia-deeltjes snel en efficiënt water en sneeuw afvoeren. De groeven en kanaalstructuren in de band zorgen voor een breder oppervlak van de band waardoor de grip wordt verhoogd.

Nog meer Lassa winterbanden vind je op autobandenmarkt.nl. Europa’s grootste online bandendealer.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave