Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Levering en betalingsvoorwaarden

www.autobandenmarkt.nl is een internetservice die u aangeboden wordt door Delticom AG Hannover, Duitsland.

Informatie over het bedrijf kunt u vinden op www.delti.com.

Wij maken de aanschaf van een autoband eenvoudig. Bespaar tijd en geld. We kunnen de banden bij u op de stoep afleveren. Als u daarentegen een garage wilt, die uw banden er voor u omzet? Wij bieden een scala aan garages bij u in de buurt die dit graag voor u doen voor vastgestelde prijzen.
Onze gemiddelde levertijd in Nederland is 2 tot 5 werkdagen. 83% van onze leveringen geschiedt binnen 3 werkdagen, 99% van onze leveringen vond plaats binnen een week. Voor complete wielen bedraagt de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen.

U heeft keuze uit 2 afleveralternatieven:

 1. De banden worden rechtstreeks op uw woonadres afgeleverd. De aflevering vindt plaats op het adres waar de bestelling vandaan komt. U kunt vervolgens de band zelf monteren of meenemen naar een garage van uw keus, die de banden voor u monteert.

 2. De banden worden afgeleverd bij een door u gekozen garage bij u in de buurt. U selecteert hiervoor van onze site een garage. Hiermee heeft Delticom AG afspraken gemaakt. Hierdoor staan de kosten voor montage vast en betaalt u niet teveel.
  De banden worden bij de garage afgeleverd en u ontvangt hiervan bericht per e-mail.
  Telefonisch kunt u dan een afspraak voor montage maken met de betreffende garage. De (vastgestelde) montagekosten voldoet u bij de garage, de banden betaalt u aan ons.

Mocht u nog vragen hebben over onze leveringsvoorwaarden, kijk dan naar onze uitgebreide leveringsvoorwaarden of neem gerust contact met ons op.

Tel: 0208903697  E-mail: autobanden@delti.com
Als u één enkele autoband bestelt wordt er 4 EUR verzendkosten in rekening gebracht. Motorfietsbanden leveren wij per stuk zonder verzendkosten.
Wanneer de levering op een eiland plaats moet vinden dient u rekening te houden met 9,49 EUR per autoband eilandentoeslag.

Betalingsmogelijkheden:

U kunt uit de volgende betalingsmogelijkheden een keuze maken:

 1. Met creditkaart*. Wij accepteren Visa, Eurocard/Mastercard, American Express en Diners. Voer uw kaartnummer in. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden incasseren wij het orderbedrag. Als u uit veiligheidsoverwegingen uw creditkaartnummer niet via internet naar ons toe wilt sturen, kunt u ons het doorbellen..

 2. Door overmaking via de bank . Maak het totaalbedrag over op het banknummer wat onder aan uw rekening op internet wordt vermeld. We zullen de banden direct na ontvangst van de betaling afleveren.

 3. Automatische incasso*, u geeft éénmalig toestemming om het verschuldigde bedrag te mogen incasseren. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden, incasseren wij het orderbedrag.
  Opgelet : Gelieve begrip te hebben voor het feit, dat wij bij alumium velgen en lichtmetalen velgen voor complete wielen, geen inning, m.a.w. betaling door automatische afschrijving, kunnen aanbieden.

 4. iDEAL
  U betaalt gemakkelijk, zeker en vlug direkt met uw online bankrekening.

 5. Betaal makelijk en veilig via Paypal op paypal_eur@delti.com.

 6. Amazon
  Voordat je het bestelproces in onze online shop kunt afronden word je doorgestuurd naar de website van de online aanbieder Amazon. Om het bestelproces te voltooien en het factuurbedrag via Amazon te betalen, moet je daar geregistreerd zijn of je eerst registreren en jezelf legitimeren met je toegangsgegevens. Daar kun je het bij Amazon opgeslagen afleveradres en de betaalmethode selecteren en het gebruik van je gegevens door Amazon en de betalingsinstructie aan ons bevestigen. Onmiddellijk na de bestelling vragen we Amazon om de betalingstransactie te starten. De betalingstransactie wordt automatisch uitgevoerd door Amazon. Je ontvangt verdere instructies tijdens het bestelproces.

 7. Klarna
  In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden aan. De betaling wordt in elk geval aan Klarna overgemaakt:
 8. Voor het gebruik van de betaalwijzen factuur en huurkoop is een positieve kredietcontrole vereist. In dit verband geven wij uw gegevens door aan Klarna ten behoeve van de adres- en kredietcheck in het kader van het koopinitiatief en de afwikkeling van de koopovereenkomst. Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij u alleen die betaalwijzen kunnen aanbieden die op grond van de resultaten van de kredietcontrole zijn toegestaan. Verdere informatie en de gebruiksvoorwaarden van Klarna voor Nederland vindt u hier: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/privacy Algemene informatie over Klarna vindt u hier: www.klarna.com. Uw persoonlijke informatie wordt door Klarna behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en zoals uiteengezet in Klarna's Privacybeleid voor Nederland.

Mocht u vragen over welke manier van betalen dan ook hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons adres is:

   Delticom AG
   Brühlstr. 11
   30169 Hannover
   Duitsland.
   Tel: 0208903697
   E-mail: autobanden@delti.com

Wilt u alstublieft geen banden naar dit adres terugsturen? Op dit adres kunnen we geen bandenleveranties accepteren, aangezien er geen opslagruimte aanwezig is. Mocht u over een levering niet tevreden zijn, kunt u ons bellen of een mailtje sturen op autobanden@delti.com. We komen dan langs om de banden op te halen.

*Wij wijzen u erop dat wij bij deze betalingswijzen informatie inwinnen bij Experian, een kredietbeoordeelaar.