Bestelstatus x
Uitloggen

0208903697

Levering en betalingsvoorwaarden

www.autobandenmarkt.nl is een internetservice die u aangeboden wordt door Delticom AG Hannover, Duitsland.

Informatie over het bedrijf kunt u vinden op www.delti.com.

Wij maken de aanschaf van een autoband eenvoudig. Bespaar tijd en geld. We kunnen de banden bij u op de stoep afleveren. Als u daarentegen een garage wilt, die uw banden er voor u omzet? Wij bieden een scala aan garages bij u in de buurt die dit graag voor u doen voor vastgestelde prijzen.
Onze gemiddelde levertijd in Nederland is 2 tot 5 werkdagen. 83% van onze leveringen geschiedt binnen 3 werkdagen, 99% van onze leveringen vond plaats binnen een week. Voor complete wielen bedraagt de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen.

U heeft keuze uit 2 afleveralternatieven:

 1. De banden worden rechtstreeks op uw woonadres afgeleverd. De aflevering vindt plaats op het adres waar de bestelling vandaan komt. U kunt vervolgens de band zelf monteren of meenemen naar een garage van uw keus, die de banden voor u monteert.

 2. De banden worden afgeleverd bij een door u gekozen garage bij u in de buurt. U selecteert hiervoor van onze site een garage. Hiermee heeft Delticom AG afspraken gemaakt. Hierdoor staan de kosten voor montage vast en betaalt u niet teveel.
  De banden worden bij de garage afgeleverd en u ontvangt hiervan bericht per e-mail.
  Telefonisch kunt u dan een afspraak voor montage maken met de betreffende garage. De (vastgestelde) montagekosten voldoet u bij de garage, de banden betaalt u aan ons.

Mocht u nog vragen hebben over onze leveringsvoorwaarden, kijk dan naar onze uitgebreide leveringsvoorwaarden of neem gerust contact met ons op.

Tel: 0208903697  E-mail: autobanden@delti.com
Als u één enkele autoband bestelt wordt er 4 EUR verzendkosten in rekening gebracht. Motorfietsbanden leveren wij per stuk zonder verzendkosten.
Wanneer de levering op een eiland plaats moet vinden dient u rekening te houden met 9,49 EUR per autoband eilandentoeslag.

Betalingsmogelijkheden:

U kunt uit de volgende betalingsmogelijkheden een keuze maken:

 1. Met creditkaart*. Wij accepteren Visa, Eurocard/Mastercard, American Express en Diners. Voer uw kaartnummer in. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden incasseren wij het orderbedrag. Als u uit veiligheidsoverwegingen uw creditkaartnummer niet via internet naar ons toe wilt sturen, kunt u ons het doorbellen..

 2. Door overmaking via de bank . Maak het totaalbedrag over op het banknummer wat onder aan uw rekening op internet wordt vermeld. We zullen de banden direct na ontvangst van de betaling afleveren.

 3. Automatische incasso*, u geeft éénmalig toestemming om het verschuldigde bedrag te mogen incasseren. Zodra de banden bij de betreffende leverancier verstuurd worden, incasseren wij het orderbedrag.
  Opgelet : Gelieve begrip te hebben voor het feit, dat wij bij alumium velgen en lichtmetalen velgen voor complete wielen, geen inning, m.a.w. betaling door automatische afschrijving, kunnen aanbieden.

 4. iDEAL
  U betaalt gemakkelijk, zeker en vlug direkt met uw online bankrekening.

 5. Betaal makelijk en veilig via Paypal op paypal_eur@delti.com.
 6. Klarna
  In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden aan. De betaling wordt in elk geval aan Klarna overgemaakt:
 7. Voor het gebruik van de betaalwijzen factuur en huurkoop is een positieve kredietcontrole vereist. In dit verband geven wij uw gegevens door aan Klarna ten behoeve van de adres- en kredietcheck in het kader van het koopinitiatief en de afwikkeling van de koopovereenkomst. Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij u alleen die betaalwijzen kunnen aanbieden die op grond van de resultaten van de kredietcontrole zijn toegestaan. Verdere informatie en de gebruiksvoorwaarden van Klarna voor Nederland vindt u hier: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/privacy Algemene informatie over Klarna vindt u hier: www.klarna.com. Uw persoonlijke informatie wordt door Klarna behandeld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en zoals uiteengezet in Klarna's Privacybeleid voor Nederland.

Mocht u vragen over welke manier van betalen dan ook hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons adres is:

   Delticom AG
   Brühlstr. 11
   30169 Hannover
   Duitsland.
   Tel: 0208903697
   E-mail: autobanden@delti.com

Wilt u alstublieft geen banden naar dit adres terugsturen? Op dit adres kunnen we geen bandenleveranties accepteren, aangezien er geen opslagruimte aanwezig is. Mocht u over een levering niet tevreden zijn, kunt u ons bellen of een mailtje sturen op autobanden@delti.com. We komen dan langs om de banden op te halen.

*Wij wijzen u erop dat wij bij deze betalingswijzen informatie inwinnen bij Experian, een kredietbeoordeelaar.