Bestelstatus x
Uitloggen

020 8903697020 8903697

Linglong Winterbanden

Waar staat bandenmerk Linglong voor?

Het bandenmerk Linglong is in 1975 opgericht in China. Het merk is gespecialiseerd in het produceren van allerlei soorten banden, voor zowel personenauto’s, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Wat Linglong onderscheidt van andere bandenmerken is dat ze actief bezig zijn met het milieu. Zo gaan zij effectiever met hun grondstoffen om en verminderen zij de uitstoot van uitlaatgassen. Hiernaast is Linglong altijd bezig met innoveren. Dankzij de profielsamenstelling, rubbersamenstelling en grondstoffen van en in de band kan Linglong de kwaliteit waarborgen. Alle banden hebben in hun standaarduitvoering meer grip en een stabiel rijgedrag. Daarnaast blijft de band in allerlei omstandigheden goed bestuurbaar. En dat alles met een prima/prijskwaliteitsverhouding.

Linglong winterbanden

In Linglong winterbanden zit meer silica verwerkt waardoor de banden ook bij heel lage temperaturen soepel blijven en dus excellent wegcontact hebben. Het bandenprofiel is open en heeft veel dwarsgroeven en lamellen waardoor water, sneeuw en ijs sneller worden afgevoerd. Hierdoor is de kans op aquaplaning minimaal. Daarnaast is een korte remweg tijdens de winter ook erg belangrijk. Linglong winterbanden hebben perfecte grip en controle op de meest sneeuwrijke wegen. De winterbanden zijn te bestellen op autobandenmarkt.nl. Dat is Europa’s grootste online bandendealer met meer dan 1500 montagepartners. De levering is gratis bij bestelling van twee banden of meer.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 1.300 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW. Vanaf twee banden gratis verzending! Voor verzenden naar de Waddeneilanden geldt wel een toeslag.

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.nl
Noot 4.65/5 - 2722 Klantenwaardering

Handig overzicht met bandentests erbij. Makkelijke zoekfunctie Marc V., Lelystad meer

 

Koop zonder risico:

  • 2 Jaar garantie
  • 30 dagen recht van teruggave